Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
řešíme celkem narychlo co tchýni k 50. narozkám. Zatím máme lístky do divaldla, ale dál jsme dost bezradní. Něco do domácnosti je dost těžký, ač by třeba i bylo co, protože tchán jí to zničí(svým nešetrným používáním). Taková ta rodinná alba s fotkama dětí atd. taky nejsou v kursu, vzhledem k tomu, že s ní bydlíme a děti vidí denně. Nevím zda to vyřešit nějakým poukazem třeba do knihkupectví, nebo něco vymýšlet sami. Jinak s tchýní máme hodně dobré vztahy, takže ji nechceme odbýt jen nějakou kytkou a dortem. Rozpočet bychom rádi kolem 1000-1500Kč
Jak řešíte tyhle rodinné narozky vy? Co dáváte?
my dávali tchýni peníze na kolo ale to jsme se skládali. Maminka moje teď měla 50 a koupili jsme naušnice tak co třeba nějaké to zlato. ![]()
Já jsem koupila poukaz na masáž, a tatkovi jsem daovala víkendový pobyt v pivních lázní.
Já bych dala poze něco pro ni, nějakou tu fit kůru, zaplatit jí pokázku do sauny, masáž, čištění oblyčeje, líčeníčko, kadeřník,… a tak. Určitě potěší. ![]()
Pokud nejsou v kurzu fotky dědí, co udělat knihu z fotek jejích? Takový průřez jejím životem. Na začátek fotky jejích rodičů nějaké povídaní, fotky jak byla malá, napsat její úspěchy, kterých v životě dosáhla, svatba fotky dětí a zakončila bych to pár fotkama vašich dětí s nadpisem pokračovatelé rodu
. Pár takových „knih“ už jsme darovali a všichni obdarovaní si knihu prohlíželi se slzou v oku dojetím ![]()
jak píše Kallpaka- taková knížka je super nápad, my dávali loni k 60 video z fotek, všichni u toho brečeli dojetím a taky se smáli- některý fotky jsou fakt perly
jinak bych volila jak už tu někdo psal masáže, kadeřníka, kosmetičku
Já bych volila nějaký pobyt, na víkend třeba, jako jsou lázně, nebo něco poznávacího, záleží na tom, co ji zajímá. Určitě víkend někde, kde o ni budou pečovat, není špatný a potěšil by každého ![]()
Ahoj, my jsme tchýni k 50.narozkám koupili pekárnu na chleba.
A docela úspěch ![]()
Děkuju všem za tipy…
nakonec naštěstí tchyně vymyslela lampu na stůl, takže jí vyberem nějakou pěknou a ještě pár drobností jako kosmetiku co vím že používá a kapsle do kávovaru
Ona má asi beztak největší radost z obrázků od děcek ![]()
to asi každá bebička. každé vánoce dáváme babičkám nástěné kalendáře s fotkama
dětí. a to udělá větší radost než ostatní dárky. ![]()
Prosím vás o nápad k narozeninám pro moji tchýni…je to skvělá babička 6 vnuků a je sama takže pobyt pro dva nepřichází v úvahu…
Naší mamce jsme kupovali k narozeninám ten roboticky vysavač. Je to už dva roky stal tehdy asi 13000 ale skladali jsme se cela rodina. Musím říct, že jí ho závidím, je to pervfektní pomocník
To by bylo dobrý kdyby jí měl co vysávat. má pidi byteček…:-((
Co poukázka na masáž, kosmetiku, pedikůru nebo do oblíbeného obchodu (oblečení, knížky, hobbymarket).