Co tchýni k 50.narozeninám?

5579
8.2.12 11:26

Co tchýni k 50.narozeninám???

Zdravím,

řešíme celkem narychlo co tchýni k 50. narozkám. Zatím máme lístky do divaldla, ale dál jsme dost bezradní. Něco do domácnosti je dost těžký, ač by třeba i bylo co, protože tchán jí to zničí(svým nešetrným používáním). Taková ta rodinná alba s fotkama dětí atd. taky nejsou v kursu, vzhledem k tomu, že s ní bydlíme a děti vidí denně. Nevím zda to vyřešit nějakým poukazem třeba do knihkupectví, nebo něco vymýšlet sami. Jinak s tchýní máme hodně dobré vztahy, takže ji nechceme odbýt jen nějakou kytkou a dortem. Rozpočet bychom rádi kolem 1000-1500Kč
Jak řešíte tyhle rodinné narozky vy? Co dáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1894
8.2.12 11:29

my dávali tchýni peníze na kolo ale to jsme se skládali. Maminka moje teď měla 50 a koupili jsme naušnice tak co třeba nějaké to zlato. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.2.12 11:30

Já jsem koupila poukaz na masáž, a tatkovi jsem daovala víkendový pobyt v pivních lázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
8.2.12 11:30

Já bych dala poze něco pro ni, nějakou tu fit kůru, zaplatit jí pokázku do sauny, masáž, čištění oblyčeje, líčeníčko, kadeřník,… a tak. Určitě potěší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.2.12 11:35

Pokud nejsou v kurzu fotky dědí, co udělat knihu z fotek jejích? Takový průřez jejím životem. Na začátek fotky jejích rodičů nějaké povídaní, fotky jak byla malá, napsat její úspěchy, kterých v životě dosáhla, svatba fotky dětí a zakončila bych to pár fotkama vašich dětí s nadpisem pokračovatelé rodu :) . Pár takových „knih“ už jsme darovali a všichni obdarovaní si knihu prohlíželi se slzou v oku dojetím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
8.2.12 11:39

jak píše Kallpaka- taková knížka je super nápad, my dávali loni k 60 video z fotek, všichni u toho brečeli dojetím a taky se smáli- některý fotky jsou fakt perly :mrgreen: jinak bych volila jak už tu někdo psal masáže, kadeřníka, kosmetičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
8.2.12 12:11

Já bych volila nějaký pobyt, na víkend třeba, jako jsou lázně, nebo něco poznávacího, záleží na tom, co ji zajímá. Určitě víkend někde, kde o ni budou pečovat, není špatný a potěšil by každého 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.2.12 12:35

My jsme k 50. narozeninám koupili ruční vysavač :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
9.2.12 11:54

Ahoj, my jsme tchýni k 50.narozkám koupili pekárnu na chleba.
A docela úspěch :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
9.2.12 13:35

Děkuju všem za tipy…

nakonec naštěstí tchyně vymyslela lampu na stůl, takže jí vyberem nějakou pěknou a ještě pár drobností jako kosmetiku co vím že používá a kapsle do kávovaru :D Ona má asi beztak největší radost z obrázků od děcek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
9.2.12 17:13

to asi každá bebička. každé vánoce dáváme babičkám nástěné kalendáře s fotkama
dětí. a to udělá větší radost než ostatní dárky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
3.5.13 12:15

Prosím vás o nápad k narozeninám pro moji tchýni…je to skvělá babička 6 vnuků a je sama takže pobyt pro dva nepřichází v úvahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
3.5.13 12:38

Naší mamce jsme kupovali k narozeninám ten roboticky vysavač. Je to už dva roky stal tehdy asi 13000 ale skladali jsme se cela rodina. Musím říct, že jí ho závidím, je to pervfektní pomocník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
3.5.13 12:59

To by bylo dobrý kdyby jí měl co vysávat. má pidi byteček…:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.5.13 13:24

Co poukázka na masáž, kosmetiku, pedikůru nebo do oblíbeného obchodu (oblečení, knížky, hobbymarket).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný