Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, mám takový dotaz.
Dstala jsem mendes, ale mám to strašně slaboučké, spíše takové špinění, nikdy jsem to takhle neměla..Vždy krvácím hodně, a mám šílené bolesti, a ted nic, akorád 1.den.Známá mě vyděsila že jsem těhotná, ale beru prášky, tak mi to příjde divný. Na test je ješt brzy. Vím že to je divný, ale jen jsem se chtěla zeptat, zda nemáte někdo s něčím podobným zkušenost, at už to je cokoliv, já děti nemám ještě takže vůbec nevím
![]()
Tak mně se stává, že mí někdy prášky neudrží menstruaci a dostanu to pez prášky, pak jen špiním a když vysadím tak se to rozjede..za jak dlouho si to měla dostat?
@Gabulle píše:
Na test je prave idealni cas
na test je ideální čas, to máš pravdu a jinak i s antikoncepcí můežeš otěhotnět, a nebo můžeš mít jen nějakou,,poruchu"
JA jsme taky vždy měla pravidelnou a hooodně silnou a bolestivou ms, pak mi ms přišla ale měla jsme ji slabou jen 2 dny a spíše jen takové špinění test samozdřejmě ukazal že těhu nejsem a další měsíc už ms nedošla a test těhu ukazal ![]()
@Bellinečka
na test neni brzo, vetsina ti ukaze uz pred predpokladanou MS, ale v dobe MS uz by to ukazala naprosta vetsina.
@Ali-Ali a nejelpší je clearblue ten digitální, teda podle mě ![]()
Pri brani HA ti muze MS i uplne vynechat a tehotna byt nemusis. Test si pro klid duse udelej, ale myslim, ze bude negativni (pokud beres HA bez chyb).
@Bellinečka já vím, že to ted nemáš lehké, ale co by jsi dělala kdyby jsi byla těhotná?
Nechala by sis ho nebo by si ho raději dala pryč? Jestli chceš pošli SZ a jestli nechceš odpovídat vůbec tak neodpovídej chápu to
.
Ehm - https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
tvoje MENDES tu je nějak moc často..
@tumpach TAk to nevím
vzhledem k tomu že s tím mím to je jednou tak že bych odešla hned a pak mně zase něco říká že ne, protože ho mám fakt hodně ráda… je to takový komplikovaný… doopravdy nevím co bych dělala, on dítě ani nechce, takže by mě nejspíš vykostil
Hela ja takhle ted uspinila v patek a sobotu a od ty doby nic ted me zacali bolet bradavky za hodinu si jdu delat test ja se teda modlim abych byla tehu ale pochybuju. jinak ma segra brala praviodelne antiko a i presto otehotnila