Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
U nás to stejně, jen ze školky. A jako bonus velké bolesti v krku a vyloženě oteklé mandle, ale bakteriální to není, něco virového. Ovšem do 4 dnů je po, takže je to něco jako rychlochcipanina
Ja prijela za rodinou na vysocinu s malym 18m a on me hned druhy den zacal kaslat a hlavne v noci, je to 4 den a je skoro po kasli 🤷♀️ ja tyden pred odjezdem hrozna bolest v krku asi 4 dny, bala sem se anginy ale dala swm si dva paraleny, pila zazvor a cucala anricol a bylo po vsem 😀 nechapu.. nemocny nebyvame a kdyz uz sme, tak poradne.. tohle neznam ![]()
Nám přinesla nějaké svinstvo na jaře vnoučátka. U nich byl průběh normální a s námi to docela zacloumalo
Odzvoneno neni nikdy, nam vloni decka promarodila prvni 2 tydny letnich prazdnin ![]()
Ruzne moribundusy litaji furt a maji nekdy netypicke priznaky…rikala nase detska, ze potkava fakt divne prubehy.
@Beruska999999 my loni koncili v půlce srpna spis na konci, protože jsme dost oddelali i dovolenou
Moje mamka má angínu, mne bolí v krku ( ale už je to lepší, o víkendu jsem se léčila) a spousta dětí ve škole chybí. Vloni šel můj nejmladší do školky až posledních pár dní, taky byl v červnu nemocný. Člověk si myslí, že už je po sezoně nemocí a ono nic. V květnu u nás frcela pátá nemoc a neštovice. Teď nachlazení a střevní problémy.
@Anonymní píše: Více
Máme to stejné od prvňačky ze školy. Postupně si předáváme celá rodina.
Tak nemoci řádí cely rok, jen přes léto jsme k tomu bývali odolnější. Ale mám pocit, že se zvyšujícím počtem různě klimatizovaných prostor, včetně MHD, se ten čas bez nemoci minimalizuje.
Mě naposledy rozjeli “virózu”, která skončila zánětem v zubu a spodní čelisti s atb.
Dcera chytla ve škole od spolužačky virózu, co to nyní řádí? chytla jsem jí do třech dní i já /dva roky jsem nic nikde nechytla/…únava, bolest hlavy, rýma, teplota…já myslela, že v tomto počasí je virozám chvili odzvoněno…