Co napsat do omluvenky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, od včera mě bolí, mám prý ležet a nehýbat s tím co napsat do omluvenku? Ve skole to hodně řeší a u doktora jsem nebyla jelikož má kamarádka pracuje jako sestra v nemocnici a řekla mi co a jak.
Zkus si po sobě přečíst ten příspěvek ještě jednou. Jak máme vědět, co si máš napsat za omluvenku, když ani nevíme, co tě bolí?
Ten tvůj psaný projev není zrovna tvoje nejsilnější stránka, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omluvenku nepotřebuješ, do školy stejně chodíš zbytečně. Běž pracovat.
- Citovat
- Upravit
Tobě kamarádka zakázala používat i mozek co
To prý někoho taky boli
- Citovat
- Upravit
Ty napsat zdravotní problémy. Ale záleží jak ty dlouho to bolet, jestli 1 den tak asi dobrý. Když víc den a ve škole to hodně řeší tak asi ty potrebovat omluvenka od doktor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Ty napsat zdravotní problémy. Ale záleží jak ty dlouho to bolet, jestli 1 den tak asi dobrý. Když víc den a ve škole to hodně řeší tak asi ty potrebovat omluvenka od doktor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jako že kamarádka ví co ti chybí, a jak to máš léčit? To jsem nevěděla že zdravotní sestra je víc než doktor. A kdyby jsi šla k doktorovi tak ti napíše třeba i tu omluvenku. Tvůj psaný projev raději nekomentuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:jsi mě rozsekala
Dík. No byla to fuška vypotit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ti je pod 18, ať ti napíše omluvenku máma.
Pokud nad 18 (poslední ročník střední?), tak by mělo stačit „zdravotní potíže“ (případně zažívací/střevní/ortopedické potíže).
Celkem nikomu není nic do toho, co ti přesně je. Kdybys byla po potratu, taky nenapíšeš, že si zrovna prodělala potrat, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Dík. No byla to fuška vypotit.
hele takhle já mluvím když mám záchvat migrény a ještě k tomu někdy jen ukazuju rukama a říkám to tam to to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když ta tvá kamarádka ví co a jak tak by ti měla napsat omluvenku ona.
- Citovat
- Upravit
@JancaS84 píše:
Myslíš že ona takhle pochopit to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
" kámoška na telefonu a holky z emimina mi řekly, že mám zůstat doma"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Nepotřebovat doktor. Škola neměla právo ![]()
Lékař není povinen psát omlouvenky, škola nemá nárok požadovat běžnou absenci omluvenou lékařem.
Omluvenky píše zákonný zástupce, popřípadě zletilý student.
Zakladatelko, já píšu nevolnost jeden den/nemoc delší nepřítomnost/osobní důvody, pokud se nic výše nehodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, od včera mě bolí, mám prý ležet a nehýbat s tím co napsat do omluvenku? Ve skole to hodně řeší a u doktora jsem nebyla jelikož má kamarádka pracuje jako sestra v nemocnici a řekla mi co a jak.