Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosim o pomoc, jiz nekolik dni marne shanim informace o cviceni pani Mojzisove. Pokud vite, kde se tato metoda provadi (nejlepe v Praze ci Stredockeskem kraji) prosim povezte. Budu vdecna za kazde info!
) Lekari mi totiz na ultrazvkuku zjistili endometriozu a dali mi jeste cas do zari, pry pokud do te doby neotehotnim, tak pujdu na laparoskopii. Proto bych rada behem teto doby vyzkousela veskere mozne bezoperacni metody. A take pokud mate kontakt na nejakeho dobreho astrologa, ktery umi vypocitat plodne dny, prosim sdelte mi ho. Myslim, ze tim pomuzete nejen me, ale take spouste dalsich ze, ktere touzi po tom malem stvorenicku, ktere je smyslem zivota. Dekuji!!! Hodne stesti vsem! Preje Petule
Koukam, ze sem cas od casu nekdo nakoukne, ale neodpovi, nevadi! Neco jsem nasla a doufam, ze to potesi i vas. V Gest centru (http://www.gest.cz/) provadeji rehabilitacni cviceni podle pani Mojzisove. Poslala jsem jim e-mail a tak cekam co se dozvim. Az budu vedet vic, tak zas napisu. Ale na otazku astrologickeho vypoctu plodnych dni jsme odpoved zatim zadnou nenasla, a tak proto pokud ji znate nevahejte a honem mi ji povezte!
Mejte se vsichni tuze fajn. Petule
Ahoj Petule,
pokud Tě zajímají cviky paní Mojžíšové, podívej se na adresu
Je to stránka jedné fyzioterapeutky.
Dále se lze obrátit na:
Pomad, s.r.o.
U Kanálky 10
120 00 Praha 2
Tel:02 627 11 69
Rehabilitace - paní Jedličková
Lékařský dům
Janovského 48
170 00 Praha 7
tel:02 808 987
Therep-tilia
Poliklinika Lípa
Seydlerova 2451
155 00 Praha 5
Tel:02 96 113 350
MONADA
Klinika komplexní rehabilitace MUDr. Jiřího Marka
Nad Opatovem 2140 - budova Sandra
149 00 Praha 4
tel: 02 794 04 01
e-mail:klinika@monada.cz
Zdraví Janka
Ahoj Janko,
dekuju moc za odpoved, hnedka se dam do obvolavani a uvidime, kde se me ujmou
).
Mej se moc krasne
Petra
Dasa
Ohledne vypoctu plodnych dnu, prectete si prispevek Paji v tematu Neplodnost na www.emimino.cz.
Je to prispevek s nazvem „Jak se nam "nahodou“ narodilo miminko.
Je tam adresa na JONAS CENTRUM INTERNATIONAL.
Prave si posilam prihlasku o zaslani rocniho vypocteneho kalendare tech nejvhodnejsich dnu na poceti.
Preji vsem hodne uspechu a krasna a zdrava a taky brzka miminka.
Zdravi Dasa
e-mail: " .{target:_new>daska.d@atlas.cz
Ahojky Dášo,
díky za typ, hnedka to jdu omrknout.
Mej se krasne a drzim palce at se na Tebe stesticko brzy usmeje.
Petule
Už jste některá otěhotněla po cvičení podle p. Mojžíšové? Ozvěte se prosím.
Na www.astrokancl.wz.cz je výpočet plodných dní zadarmo!
ema
[ Tuto zprávu upravil: ema - 13.07.2002 21:27 ]
Ahoj ,uvedená adresa na výpočet plodných dnů obsahuje stejný výpočet jako adresa www.fee.vutbr.cz/~brejl/Astro/.
Já si měřím bazální teplotu už asi 6 měsíců a nikdy mi doba před nárůstem na 37 nevyšla dle data vypočteného z této stránky,takže si z toho nedokážu udělat nějaký úsudek.Věrča
Ahoj Verčo, pokud nemáš jasno v plodných dnech, poraď se s lékařem. Já taky občas nejsem z těch teplot dvakrát moudrá, ale jemu to přijde O.K.Výpočty na netu jsou zřejmě pro ty, které nemají žádné problémy, pravidelný menzes…
Napsala bys mi, co se tobě osvědčilo nejvíc v určování plodných dnů? Díky. Měj se moc hezky. ![]()
Soňa
Děvčata, pokud si chcete některá zacvičit na Zlínsku:
Včera jsem volala na Rehabilitační středisko a je to jen na doporučení lékaře… Takže záleží na něm..
Mějte se hezky.Ahojky Soňa
Je mi 36 let a jsem 2roky vdana. S manzelem chceme mit miminko,nechala jsem si udelat vsechny testy jez byly dle doktora vse v poradku na otehotneni a stale nic
Pred par mesici mi doktori nasli cysty-je to mozny duvod proc nemohu otehotnet? Prosim poradte mi. Diky a zdravim vsechny.