Cysta a dovolena u moře

15
11.6.22 15:37

Cysta a dovolena u moře

Můžu se zeptat? Jdu na operaci cysty. Po operaci za 2 týdny letím do Egypta na dovču. Mám si vzít jednodílné plavky kvůli jizvám? A myslíte, že můžu do moře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33653
11.6.22 15:53
@Nanuska2 píše:
Můžu se zeptat? Jdu na operaci cysty. Po operaci za 2 týdny letím do Egypta na dovču. Mám si vzít jednodílné plavky kvůli jizvám? A myslíte, že můžu do moře?

Plavky si vezmi jaký chceš, co to je za otázku? Zeptej se lékaře, co budeš moct, a co ne :nevim:
Jak dopadla ta oteklá noha? Volala jsi lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
11.6.22 15:55

Operace bude, předpokládám, laparoskopicky. Pokud se bude vše hojit, jak má, nevidím problém ani v koupání, ani v jednodílných plavkách. Poraď se určitě s lékařem, ale myslím, že v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
11.6.22 16:02

Nechci ti brat iluze, ale posunula bych bud operaci nebo dovolenou. Tusim 7-10 dnu po operaci se vytahuji stehy a ty ranky rozhodne nejsou jeste uplne zahojene. Byla jsem na laparoskopickem odstraneni cysty a jeste dva tydny po operaci (tj. 4 dny po odstraneni stehu) se ta jizva na pupiku hojila a mokvala, mela jsem ji i zhruba tyden stazenou maslickou, protoze se rozjizdela. Navic jsem se po te laparo cistila a bylo potreba nosit vlozku, takze tam bylo doporucene normalne sestinedeli. Tolik ma zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
11.6.22 16:05

Tady mas uzitecny dokument plny informaci na tema gynekologicke laparo operace: https://www.nemcb.cz/…_operace.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21604
11.6.22 16:33

Teda mě nepřijde rozumné letět dva týdny po operaci břicha k moři. A ještě k tomu Egypt. Probírala jsi to s doktorem? Fakt bych se bála komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
11.6.22 16:35
@Nanuska2 píše:
Můžu se zeptat? Jdu na operaci cysty. Po operaci za 2 týdny letím do Egypta na dovču. Mám si vzít jednodílné plavky kvůli jizvám? A myslíte, že můžu do moře?

pro přečtení toho letáku od @Afrikana je to hodně hloupý nápad - opravdu ses měla zeptat lékaře a nejlepší bude přeložit dovolenou nebo operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
11.6.22 17:19

Po operaci rovnou do Egypta… :roll:
Bud tu operaci odloz a nebo zbytecne neriskuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
11.6.22 17:20
@Ketris píše:
Po operaci rovnou do Egypta… :roll:
Bud tu operaci odloz a nebo zbytecne neriskuj…

já bych do Egypta nejela ani bez operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
11.6.22 18:22

@stinga Ani ja 😇 Strasne se mi to tam prici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
11.6.22 20:14

Za mě to není moc dobrý nápad, měla by ses šetřit. Břicho tě může pobolivat, můžeš spinit, jizvy zahojene nebudou - budeš těsně po vytažení stehů. Po každé operaci by se mělo dodržovat šestinedělí. Navíc zrovna egypt, hygiena nic moc, pravděpodobnost průjmu, lékařská péče na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
11.6.22 20:27

Letíte moc brzo a do místa, kde si s hygienou hlavu příliš nelámou. Já bych se bála teda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
11.6.22 20:28
@Ketris píše:
@stinga Ani ja 😇 Strasne se mi to tam prici..

mně také, i když zastánci Egypta si chválí poměr cena a kvalita - já bych tam prostě nejela nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
11.6.22 20:30
@stinga píše:
mně také, i když zastánci Egypta si chválí poměr cena a kvalita - já bych tam prostě nejela nikdy

Mě Egypt taky neláká. Ani jiná africká destinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí