Dala jsem výpověď a teď lituju
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dala jsem výpověď a teď lituju
Ahoj,
píšu, abych se zeptala, jestli má někdo stejnou zkušenost. Jsem dva roky v nové práci a od začátku to pro mě nebylo úplně ono. Na mé pozici se hodně komunikuje jak s týmem (online cally), tak napříč firmou. Je to denní chleba a podstata té práce. A já mám s komunikací problém. Platově a benefitama si nemám na co stěžovat, práce převážně na HO. Čekala jsem, že se to u mě s tou komunikací časem vylepší, ale nestalo se, stále z toho mám stres, často i ve volném čase myslím na to, co mě další den čeká. Minulý týden jsem se rozhoupala a dala výpověď. Šéfka mi říkala, že mě všichni chválí a jsou spokojení, ale já měla zatmění. Důvod odchodu jsem jí řekla upřímně.
No a teď už týden přemýšlím, že jsem udělala chybu, že jsem se měla kousnout a chodit třeba i někam na terapii. Proč mě to tak trápí? Kvůli té komunikaci pro mě bylo těžké najít si na té práci něco, co mě bude bavit. I když část, co mi vyhovovala tam byla. Kolegové jsou fajn, ale spíše se v práci osobně nepotkáme. Tak co mám sakra za problém? Je to jenom strach z neznáma? Nebo je to věkem?
Ještě dodám, že práci už mám domluvenou případně jinou od září, ale teď mám pocit, že tam ani nechci.
Zažili jste to někdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Simod píše: Více
Já vím, i když je to pro mě těžké a o to těžší, že jsem se s týmem v podstatě vůbec neviděla osobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Treskadneska píše: Více
No někdy je lepší se kousnout, vystoupit z komfortní zóny a někam se osobnostně posouvat. Co bude až se v nové práci ukáže, že tě třeba taky něco stresuje? Taky se sbalíš a utečeš?
- Citovat
- Upravit
Dva roky je dost dlouhá doba, aby ti to v „nové“ práci sedlo. Pokud se to nestalo, vidím odchod jako oprávněný. Ale taky záleží, jakou práci máš od září a zda si myslíš, že to bude lepší.
Jinak nevím, jak to čtu, že tě šéfka začala chválit až teď ![]()
Já se šéfem bavím pořád a jeho názor na svou práci znám průběžně.
- Citovat
- Upravit
Výpověď si můžeš rozmyslet a pokud s tebou byli spokojeni, vezmou tě pravděpodobně zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Mám novou práci od září. Vlastně i kvůli tomu jsem nad odchodem z téhle začala více přemýšlet. Práci jsem si nehledala, nabídka ke mně přišla sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@odule píše: Více
To si právě nemyslím, kvůli tomu, že jsem jim upřímně řekla, že je na mě te komunikace příliš a že se v tom necítím. To by byli sami proti sobě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Treskadneska Takže jsi dala výpověď, i když práci nemáš a víš, že je to problém najít práci, která ti vyhovuje…přijde mi, že lidi na jednu stranu strašně nadávají, jak je všechno drahé a na druhou stranu klidně odhodí dobrou práci s dobrým platem, protože se necítí „komfortně“. Tak trochu rozcapenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jako úzkost, strach, kterému se začneš vyhýbat jen zesiluje. Je naopak potřeba expozice, expozice a ještě jednou expozice. Výpověď bych určitě nestahovala, ale na komunikaci zapracovala, abych si ten balvan nepřenesla do nové práce. Tak budeš o zkušenost bohatší, že není dobré dělat zásadnější rozhodnutí v propadu nálady, ale po zralé úvaze. To se utřepe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykašli se na to. Práci máš a do té doby využij čas na to, abys osobnostně zamakala na tom, co tě teď trápí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, no ale tak mas novou práci od září. Tak si odpočiň a třeba to v nové práci bude lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bych i po dvou letech byla v praci nespokojena, taky bych si hledala jinou a odesla. Urcite bych nechodila na terapie abych zustala v soucasne praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom případě nemaluj čerta na zeď. Předpokládám, že máš do konce čvc výpovědní lhůtu, v srpnu si odpočineš a v nové práci to třeba bude lepší. Zbytečné si lámat hlavu, co by kdyby. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit