Dálkové studium Brno

Anonymní
21.1.13 15:58

Dálkové studium Brno

Ahojte, studuje někdo Sš formou dálkové studia? Mám ukončený 3.ročník Sš, ale nemám výuční list, tudíž mi 3roky byly k ničemu…takže mám pouze Zš..:-( Ráda bych si SŠ dodělala-denní studium se mi nehodí z důvodu, že mám dvě děti..
A nějak se v tom neorientuji, spíš jsem nenašla, zda jde takhle studovat., když mám pouze Zš… Školu bych vybranou měla, ale nějak jsem nenašla konkrétní informace…
Budu ráda za všechny rady, tipy…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3832
21.1.13 16:44

Švagrová si teď dodělává SŠ. Chodí 1× týdně na odpoledne do školy, ale nevím, jak to tam s docházkou je. Ale je to jen výuční list. Ale předpokládám, že kdybys třeba chtěla maturitu, tak to bude podobné. Známá si jí nedávno dodělávala při práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.1.13 17:09

Setkala jsem se s lidma, co dálkově dodělávali sš, aby měli maturitu… bud jen nástavbu - když měli výučnák, nebo celou… otázka je, kolik bys toho musela dělat, jestli by ti tvoje 3 ročníky uznali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.1.13 17:19

Jinak tady : http://www.stredniskoly.cz/search.html?… se dají vyhledat ty školy, které by to měli umožňovat… pokud máš nějakou vybranou, zavolej, napiš e-mail nebo tam jeď a zeptej se, co a jak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
21.1.13 17:36

Možná by nebylo na škodu zajít si na veletrh středních škol, nebo si do vybrané školy zavolat. Určitě jsou za studenty rádi a Vaše dotazy zodpoví nejlépe.
Denní studium je možné do 26 let- pak se musí platit zdravotní poj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze