Dárečky k Vánocům!

39
21.9.12 20:54

Dárečky k Vánocům!

Lidičky, dejte mi prosim nápad co koupit manželovi k vánocům. Já vůbec nemám žádnej nápad. :) Miluje sport, určitě mu koupím peněženku - tu má v katastrofálním stavu. Co vy kupujete manžílkům? Máme 13 měsíční holčičku, tak pro tu to bude o něco snažší - ale poraďte, s čím si nejraději hráli vaše děti tak kolem toho roku a půl? :) Co u vás vedlo? :) nějakej ten hlavní dárek? :) Je sice ještě brzo - ale když ono to táák rychle uteče a nechci vše shánět zas na poslední chvíli.. :) :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
21.9.12 20:55

Taktéž čekám na inspiraci… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.12 20:58

My máme zatím vymýšlené dárky pro babičky a pro tchána, pro další mě zatím nic nenapadlo :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
21.9.12 21:00

A jaký?? podělte se holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
21.9.12 21:02

Můj muž má taky rád sport, tak jsem mu nadělila k narozeninám sporttestr. Takový ty hodinky, co hlídají tepovou frekvenci. Ale na Vánoce taky zatím inspiraci nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
21.9.12 21:04

Holky a ten můj má ještě 10 dní před vánoci narozky :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.9.12 21:05

No a můj je má 19.12.. :D taky super!! :D Jasně holky, piště klidně i pro tchánovce, babičky, dědy.. :D :) beru inspiraci pro všechny.. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
21.9.12 21:06

Já pro chlapa nenakupuju, dostává peníze a tak nám to vyhovuje oboum. Ale teďka objednávám fotoknihy pro prarodiče a pro mamku ještě podložku pod myš. Nechci dělat reklamu ale na Happy foto mají na fotoknihy parádní slevu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.9.12 21:07

Muj manzel se zadnemu konicku nevenuje, takze je to taky tezke, ale vzdycky jsem na neco prisla.. Kupuji veci na sebe, ale z „mekouse“ moc te radosti neni.. Loni jsem mu porizovala slunecni hodiny, ktere chtel. No a takovy ten hlavni darecek posledni dobou vybirame spolecne vetsinou to, co potrebujeme do domacnosti.. A letos to asi budou potahy do auta. Na jare jsme byli nuceni koupit nove, ale ojete..:-)Tak musime auticko dovybavit..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
21.9.12 21:16

Tak my jsme si nadělili s chlapem už teď, nakoupili jsme materiál na druhou koupelnu(konečně) a on mi dá ještě druhý dárek, a to že jí sám udělá. Trošku jsme tím pumpli účet, takže dárky budou jen dětem a mým rodičům. No možná mu koupím nějakou drobnost na doplnění šatníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31288
21.9.12 21:18

My si mezi dospělýma moc na dárky nepotrpíme, a naposledy sme se dohodli, že budem obdarovávat jen děti a my si mezi sebou dáme jen zboží rychlé spotřeby (nějakou lahvinku nebo dobrotu).
Ale já teda letos dostala takovej infantilní nápad, zkusit sehnat nažehlovačku nějaké přítelovo oblíbené kapely (třeba Tři sestry) a dát mu tričko a k tomu stejné bodyno pro malýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
21.9.12 21:22

@Mar__tanka1983 :mrgreen: tak jsem si představila, jak roční dceři dávám bodíčko s fotkou Komunálního odpadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulava
21.9.12 21:26

Ahoj,
u nás se vloni osvědčily roční předplatné časopisů. Prostě jsme našim předplatily na rok každému časák, který si často kupovali a byli spokojení. Letos si přejou elektronickou cigaretu a dětem jsem ještě nevymýšlela, tak neporadím… Ach jo, už to zase začíná… :lol:

• Citovat
  • Upravit
31288
21.9.12 21:26
@Baruska2011 píše:
@Mar__tanka1983 :mrgreen: tak jsem si představila, jak roční dceři dávám bodíčko s fotkou Komunálního odpadu :mrgreen:

KOmunální odpad? :mrgreen: nevim, neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janulava
21.9.12 21:29

Jo a vloni měly ještě úspěch „jedlé“ dárky. Udělala jsem tchánovcům balíček a do něj pečený čaj, ořechy v medu, naložený hermelín. Letos mám udělanou švestkovou nutelu a v plánu domácí vaječňák. Dala do sklinek, udělala etikety, omotala lýkem a vypadalo to moc pěkně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný