Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu, mám neteř 1,5 roční, která je dost náročná na zabavení jen tak NIC jí nezaujme, potřebuje aby se jí člověk hodně věnoval, nerada si hraje sama. Chceme jí koupit dárek na Vánoce, máte nějakou radu, vlastní zkušenost co takové dítě může zaujmout? Plyšáky a další věci jí nebaví …
zuzka.mamka píše:
tak to mě napadá akorát medvídek mýval![]()
Jojo, nudíte se? Kupte si medvídka mývala ![]()
Některé děti jsou asi víc společenské
Na našeho staršího (který jinak taky vyžadoval hodně pozornosti) zabralo Lego Duplo. A pak až mladší sourozenec ![]()
já mám sice kluka tohoto věku, ale kámojdy kupují kočárky - takové mini golfky, a holky to děsně baví vozit mimina
ten má a hází sním po obýváku, mimino leží věčně na zemi. Ten mýval vypadá slibně
ale asi neuspěju u rodičů, jako medvídka má mého syna - bohužel často syn utrpí uraz - škrábance, kousance
![]()
Co hrací stoleček? Ten nás jakžtakž zabaví ![]()
A nebo jestli ráda bere mámě při úklidu koště, smetáček a podobně, tak bych koupila uklízecí set…My se na to chystáme ![]()
Dita01 píše:ten má a hází sním po obýváku, mimino leží věčně na zemi. Ten mýval vypadá slibně
ale asi neuspěju u rodičů, jako medvídka má mého syna - bohužel často syn utrpí uraz - škrábance, kousance
![]()
a sakryš, tak to nebude lehký výběr ![]()
Skvělý interaktivní hračky má Fisher Price
Máme od nich spoustu věcí: usměvavý chytrý telefon, mluvící hrnec, zpívající pejsek, vkládačku kostek, šnečka - všechny hračky jsou od 6ti měsíců…výborná je i tahle mluvící želvička. Učí děti čísla a tvary, zpívá, má blikající světla, dokonce mluví v ČJ a AJ ![]()
Ale takových skvělých hraček je víc.
Co jí koupit mašinku ? Autíčko ? To holky vždy zaujme ![]()
Něco jako tohle - autobus se zvuky ![]()
Autobus plný zvířátek s tebou pojede na každý výlet. 8 zvířátek vydávající zvuky, spoustu písniček tě jistě vždy potěší. Je lehký a nahoře má držadlo na snadné přenášení.
Název hračky: Autobus se zvuky
Výrobce: Playgo
Pohlaví: Dívka, chlapec
Věk: 1+
Baterie součástí balení: ANO
Na baterie: ano
Počet a typ baterií: 2 x AA
Pohlaví: dívka, chlapec
Rozměry: 23×17×8 cm
Věková kategorie: 1+
Zvukové efekty: ANO
Tak šťastný výběr ![]()