dárek k 50tinám

27.2.07 20:17

dárek k 50tinám

ahoj. Nemáte někdo tip na dárek pro mamku k 50tinám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
130
28.2.07 09:32

No, já jsem tchánovi k 50ti nám dělala kroniku s názvem Mých prvních 50 let
S jeho maminkou jsme vybraly fotky od dětství přes studium až k rodině a doplňovala to daty a nějakýma citátama a pokud se k té fotce vztahovaly nějaké vtipné historky, tak jsem je tam dopisovala. Fotky jsem naskenovala a dělala to jako prezentaci v Powerpointu, s některýma černobílýma jsem musela trošku pracovat, ale nejsem žádný odborník na práci s úpravou fotek a docela to vyšlo. Nechala jsem to vytisknout na fotopapír a svázala to do kůže..... Ještě jsem to vypálila na CD, doplnila hudbou, takže to bylo možný spouštět i na PC.
Myslím, že se líbilo… Ale práce s tím bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.2.07 09:54

Co třeba zaplatit týdenní ozdravný pobyt v nějakých lázních? Jsou v tom i nějaké procedury, takže si posílí zdraví a zároveń si i odpočine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.2.07 10:13

Ahoj, moje mamka bude mít sice 60, ale to je jedno :lol: Koupili jsme jí týden v Mariánských Lázních: http://www.hotelmonty.cz/index.php?…

Ovšem dědu nemůžeme nechat doma, takže jedou oba. Doufám, že to ocení a budou mít radost, protože staroušci jsou děsně šetřiví a vždycky dostaneme přednášku :roll: :) .
Nechám vytisknout dárkový kupón s datem a místem, hlavně bez ceny 8) . A jako dárek dostane ještě župan a krásnou kytku.

Smailinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
28.2.07 11:46

Ahoj,

my se ségrou jsme mamce loni koupily dražší poukaz na brýle (sama by do toho nešla) a kompletní porcelánový servis. Měla jeden už celkem vymlácenej, takže to uvítala - opět dražší, než by si sama pořídila, věděla jsem, že se jí líbí. Od příbuzných dostala tašku s oblečením do posilovny a permicí (bavila se kdysi s tetou, že se tam nemůže dokopat). A tchýně dostala rotoped.

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný