Dárek k dvacetinám

225
10.4.13 09:34

Dárek k dvacetinám

Ahoj,

dostala jsem od přítele za úkol promyslet, jaký dárek by mohl koupit bráchovi k dvacetinám. Normálně dárky moc ráda vybírám a nápady mi nechybí, ale v tomhle případě si nevím rady :nevim: Určitě to nemá být alkohol a peníze. Jinak je to ještě takovej puberťák spíš, žádný extra zájmy nemá. Dřív hrál na klávesy a hodně jezdili i s rodičema na muzikály to je tak všechno.

Všem moc děkuju za nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
10.4.13 09:36

Já bych se dívala na zážitkový- podle toho co má rád, např. prjíždku v nějakým autě atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
10.4.13 09:42

Mám nápad. Říct partnerovi, že nevíš. Pokud mu na tohle skočíš, tak Tě bude celej život zneužívat a dopadneš tak, že za něj budeš kupovat dárky celý rodině. Dělají to tak starý chlapi. Pověří manželku, nebo někoho z rodiny, je to strašně neosobní. Zastavila bych to hned v počátku, dokud jste mladí, protože se Ti pravděpodobně stane, že i Tobě bude dárky vybírat nějaká členka vaší rodiny a ne on. Pokud Ti moje rada nepřišla vhod, tak to přejdi, ale věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.4.13 09:49
@Dice píše:
Já bych se dívala na zážitkový- podle toho co má rád, např. prjíždku v nějakým autě atd…

To je super nápad :palec:.Třeba skok padákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.4.13 09:50
@Minnnie píše:
Ahoj,

dostala jsem od přítele za úkol promyslet, jaký dárek by mohl koupit bráchovi k dvacetinám. Normálně dárky moc ráda vybírám a nápady mi nechybí, ale v tomhle případě si nevím rady :nevim: Určitě to nemá být alkohol a peníze. Jinak je to ještě takovej puberťák spíš, žádný extra zájmy nemá. Dřív hrál na klávesy a hodně jezdili i s rodičema na muzikály to je tak všechno.

Všem moc děkuju za nápady

A kolik chcete do dárku investovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.4.13 09:54
@Leni78 píše:
Mám nápad. Říct partnerovi, že nevíš. Pokud mu na tohle skočíš, tak Tě bude celej život zneužívat a dopadneš tak, že za něj budeš kupovat dárky celý rodině. Dělají to tak starý chlapi. Pověří manželku, nebo někoho z rodiny, je to strašně neosobní. Zastavila bych to hned v počátku, dokud jste mladí, protože se Ti pravděpodobně stane, že i Tobě bude dárky vybírat nějaká členka vaší rodiny a ne on. Pokud Ti moje rada nepřišla vhod, tak to přejdi, ale věř mi.

To neee, tohle je vážně vyjímka už jsme to promýšleli i spolu. On normálně dárky vybírá sám. Maximálně když je to pro mamku tak mi řekne co by chtěl koupit jestli to je dobrý a podobně, ale vždycky se snaží :) A sama jsem u jednoho jednoho dárku na začátku poznala, že asistovala přítelova maminka a vysvětlila mu že takle ne, že z toho pak ani nemám radost a navíc máme odlišný vkus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.4.13 09:55
@claire91 píše:
A kolik chcete do dárku investovat?

No tak představa je kolem 1000,– (Je to dárek jen on přítele já na oslavu nejdu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.4.13 09:59

Mě napadlo koupit mu hodinky, ale to by byl společný dárek od přítele a od rodičů a nebyla by to ta 1000,– což by tak nevadilo asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.4.13 10:06

No, tak hodinky do 1000 sežene v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.4.13 10:11
@claire91 píše:
No, tak hodinky do 1000 sežene v pohodě.

To asi jo, ale co se tak dívám líbí se mi dražší, ale pokud by to byl i dárek od rodičů tak by to nebyl problém oni taky prý ještě nemaj dárek. A není to blbý? Originalita nic moc, ale zase než koupit blbost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.4.13 10:18
@Minnnie píše:
To asi jo, ale co se tak dívám líbí se mi dražší, ale pokud by to byl i dárek od rodičů tak by to nebyl problém oni taky prý ještě nemaj dárek. A není to blbý? Originalita nic moc, ale zase než koupit blbost… :nevim:

Není, určitě. Je to dobrý dárek, který využijea určitě si ho sám jen tak nekoupí ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
10.4.13 10:35

Co třeba lístky na nějakej koncert nebo festival, nebo když je puberťák tak třeba hru na počítač nebo konzoli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný