Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
dostala jsem od přítele za úkol promyslet, jaký dárek by mohl koupit bráchovi k dvacetinám. Normálně dárky moc ráda vybírám a nápady mi nechybí, ale v tomhle případě si nevím rady
Určitě to nemá být alkohol a peníze. Jinak je to ještě takovej puberťák spíš, žádný extra zájmy nemá. Dřív hrál na klávesy a hodně jezdili i s rodičema na muzikály to je tak všechno.
Všem moc děkuju za nápady
Já bych se dívala na zážitkový- podle toho co má rád, např. prjíždku v nějakým autě atd…
Mám nápad. Říct partnerovi, že nevíš. Pokud mu na tohle skočíš, tak Tě bude celej život zneužívat a dopadneš tak, že za něj budeš kupovat dárky celý rodině. Dělají to tak starý chlapi. Pověří manželku, nebo někoho z rodiny, je to strašně neosobní. Zastavila bych to hned v počátku, dokud jste mladí, protože se Ti pravděpodobně stane, že i Tobě bude dárky vybírat nějaká členka vaší rodiny a ne on. Pokud Ti moje rada nepřišla vhod, tak to přejdi, ale věř mi.
@Dice píše:
Já bych se dívala na zážitkový- podle toho co má rád, např. prjíždku v nějakým autě atd…
To je super nápad
.Třeba skok padákem.
@Minnnie píše:
Ahoj,dostala jsem od přítele za úkol promyslet, jaký dárek by mohl koupit bráchovi k dvacetinám. Normálně dárky moc ráda vybírám a nápady mi nechybí, ale v tomhle případě si nevím rady
Všem moc děkuju za nápadyUrčitě to nemá být alkohol a peníze. Jinak je to ještě takovej puberťák spíš, žádný extra zájmy nemá. Dřív hrál na klávesy a hodně jezdili i s rodičema na muzikály to je tak všechno.
A kolik chcete do dárku investovat?
@Leni78 píše:
Mám nápad. Říct partnerovi, že nevíš. Pokud mu na tohle skočíš, tak Tě bude celej život zneužívat a dopadneš tak, že za něj budeš kupovat dárky celý rodině. Dělají to tak starý chlapi. Pověří manželku, nebo někoho z rodiny, je to strašně neosobní. Zastavila bych to hned v počátku, dokud jste mladí, protože se Ti pravděpodobně stane, že i Tobě bude dárky vybírat nějaká členka vaší rodiny a ne on. Pokud Ti moje rada nepřišla vhod, tak to přejdi, ale věř mi.
To neee, tohle je vážně vyjímka už jsme to promýšleli i spolu. On normálně dárky vybírá sám. Maximálně když je to pro mamku tak mi řekne co by chtěl koupit jestli to je dobrý a podobně, ale vždycky se snaží
A sama jsem u jednoho jednoho dárku na začátku poznala, že asistovala přítelova maminka a vysvětlila mu že takle ne, že z toho pak ani nemám radost a navíc máme odlišný vkus ![]()
@claire91 píše:
A kolik chcete do dárku investovat?
No tak představa je kolem 1000,– (Je to dárek jen on přítele já na oslavu nejdu).
Mě napadlo koupit mu hodinky, ale to by byl společný dárek od přítele a od rodičů a nebyla by to ta 1000,– což by tak nevadilo asi…
@claire91 píše:
No, tak hodinky do 1000 sežene v pohodě.
To asi jo, ale co se tak dívám líbí se mi dražší, ale pokud by to byl i dárek od rodičů tak by to nebyl problém oni taky prý ještě nemaj dárek. A není to blbý? Originalita nic moc, ale zase než koupit blbost… ![]()
@Minnnie píše:
To asi jo, ale co se tak dívám líbí se mi dražší, ale pokud by to byl i dárek od rodičů tak by to nebyl problém oni taky prý ještě nemaj dárek. A není to blbý? Originalita nic moc, ale zase než koupit blbost…
Není, určitě. Je to dobrý dárek, který využijea určitě si ho sám jen tak nekoupí ne? ![]()
Co třeba lístky na nějakej koncert nebo festival, nebo když je puberťák tak třeba hru na počítač nebo konzoli ![]()