Dárek pro přítele ke 40. narozeninám – tipy

Anonymní
21.4.26 18:12

Dárek k narozeninaam

Přítel bude mít 40 let. Poradíte mi co za dárek? Jeden dárek mám- houpaci křeslo, je to jeho oblíbené místo u tchyně, tak jsem mu ho koupila. A dal nevím. Má rád hokej, fotbal, dobré jídlo.. v červnu jedeme do Prahy, ale to sem se dívala, že se už nic nehraje. Poradíte mi co jiného je super v Praze? Třeba nějaká dobrá restaurace nebo něco nevím co 🤷‍♀️ 😃 nebo nějaký supr pomocník na stavbu-stavime dům, ale přijde mi že už vše má 🤦‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
21.4.26 18:30
@Anonymní píše: Více

Tak bacha v červnu začíná mistroství světa ve fotbale, takže hraje se. Dobrej dárek, ale ne v Praze. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8100
21.4.26 18:32

Jestli je fakt fanda nějakého hokejového fotbalového teamu, tak nějaký jejich merch? Šálu toho klubu, pískovaný půllitr s tím klubem a třeba i jeho jménem, nebo VIP vstupenku na nějaký jejich zápas? Jestli je kutil, nemluví už nějaký čas o nějakém nářadí, co by si chtěl pořídit, nebo něco podobného? Na stavbu třeba fakt kvalitní laserovou vodováhu? Když to vezmu podle sebe, tak největší radost udělá nějaký praktický dárek, který „nutně potřebuju“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.26 18:37

My budeme slavit příští rok, děti máme malé…takže my si přejeme společně odletět do exotiky, zatím jsme byli s dětmi nejdál 5,5h letecky…cestujeme rádi a společný čas je pro nás nejvíce. Potom si chceme koupit Apple mobily, protože jsem furt říkala, že mi stačí obyčejnější, manžel už ho měl…

• Citovat
  • Upravit
9007
21.4.26 18:48

Zaměřila bych se, co má rád. Co ho baví. Asi bych zvolila neutrální poukaz na nářadí, ať si pak sám vybere, které preferuje.
Netroufala bych si pro manžela vybrat nářadí a to ho znám jak svoje ponožky. Jsme nedávno šli kupovat novou sekačku. Byli jsme úplně jinde, než bych předpokládala. Než jsme byli kdysi před 11 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
21.4.26 18:52

U nás si manžel vybral ke 40 soundbar. A jinak jako dárek na stavbu dostal chrániče kolen (to si dost pochvaloval) a pak dostal sadu baterek - čelovka a různé velikosti baterek, které jdou zavěsit a jsou i na magnet, takže je hodně využívá. Nářadí bych si sama koupit netroufla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
21.4.26 19:27

Něco, co souvisí s koníčkem nebo nějaký zážitek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
21.4.26 20:04

Ja mu koupila kožený ručně vyrobený pasek s jeho inicialy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15984
21.4.26 21:50
@suzka1 píše: Více

Hmm, tak to mi přijde jako hodně originální nápad… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3534
22.4.26 08:20

Vezmi ho v Praze do Hooters na pivo a fotbal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.4.26 13:18

Hele já řešila něco podobnýho a nakonec úplně nejvíc zabodoval takovej osobní dárek 🙂 Nechávala jsem manžovi udělat u Alfistore výšivku na tričko podle obrázku, co kdysi namalovala dcera v první třídě. Docela to zabodovla, byl z toho úplně dojatej. Ručně to tam upravujou podle předlohy, takže to vypadá fakt hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
30.4.26 13:57
@Lucie008 píše: Více

Pražský hooters je nic moc :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8100
30.4.26 14:37
@Leni589 píše: Více

Vyhodil bych název firmy, protože to takhle vypadá jako pokus o reklamu, ale jinak máš pravdu. Také často nechávám dělat různé osobní dárky, protože od určitého věku stejně všichni už mají věci, co si chtěli koupit, takže hodnotným dárkem nezaboduju. Mimo jiné to ukazuje, že o tom dotyčném něco vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
30.4.26 14:50

Jestli je na maso tak jděte do zelené žáby :palec: Tam je to fajn a zase něco jiného :palec: než klasická restaurace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.26 12:11

Já dělala dárkový koš s miniaturami rumů, ginů.. z dramroom a přidala jsem tam klobásky, brambůrky vše co má manžel rád. Byl nadšený a hlavně ty vzorečky došly hrozně rychle a nic nebylo rozbité. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný