Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Beruska999999 píše: Více
Aha, ja myslela, ze je to darek pro nej. Ne, ze se mu tam chce nasackovat. ![]()
Dala bych mu poukaz třeba, ať si vybere cosi další na cvičení, když rád cvičí.
Můj muž dneska od nás s děckama dostal udírnu
, aby měl další aktivitu na zahradu. Ale on je krapet starší. K tomu dostal tématickou knížku. U kamaráda/kolegy udírnu obdivoval na zahradě. Tak ji má taky. Jak píšeš, od rodičů taky dostal peníze. Protože oni nevěděli, co jiného mu dát.
@Kelsey1 píše: Více
Cetlas tady tu diskuzi, ze si soused poridil udirnu a rodina prakticky nemuze vetrat a pobyvat na zahrade, protoze jim to tam soused zamoruje smradem z uzeni?
@Fee-bee píše: VíceČetla. Nás se to netýká. Neboj. Bude hodně daleko v humnech. Tam by mohla vadit leda sousedovic slepicím. Soused proti nám ji má léta za tím plotem v humnech. Že něco kutí, poznáme, že jde vidět kouř. Nic víc. Budeme ji tam mít zrcadlově u plotu.
@Fee-bee spis jsem to myslela tak, ze u nas v okoli se tyto jizdy nikde nekonaji.vse mame daleko (Brno, most) tak i kvuli tomu. minimalne 2,5-3 h cesty, pak tam clovek jezdi 30 minut a zas jede domu
@Kelsey1 udirna zni dobre.ale asi by to neocenil, moc na to nejsme.ale dala jsi me myslenku na porizeni grilu! ten nas je uz v horsim stavu! Diky moc
Jestli rád griluje
. My jsme si ho koupili společně pod stromek. Tak tím byl dárek vybrán. Manžela grilování baví. Podívej Mountfieldu. Vybrali jsme tam gril a všechny doplňky k němu.
Jestli má rád rychlou jízdu, co školu smyku? Je to adrenalin, je to přínosné a je to dost drahé ![]()
@Anonymní píše: Více
No já bych to zrovna na tvém místě až tak neřešila…
Koupila bych mu třeba něco dobrýho k pití a na zub. ![]()
Navíc, miminko je ten nejkrásnější dárek, který mu můžeš dát. ![]()
Tak to až jednou bude slavit padesátku, tak těch lidí už tam bude mít asi sto…
![]()
@Anonymní píše: Více
No a? Tak pojede sám na výlet na celý den
.
Ahoj,
V kvetnu bude mit manzel 35.narozeniny. Chysta i oslavu pro cca 25 lidi.
Vubec nevim, co poridit za darek.na normalni narozky si davame neck do tisicovky.ale na tyhle pulkulate nevim.
Mame rodinny dum, ma rad i sve auto.ale na auto si vše kupuje sam-pouziva jen urcite vyrobky. Kupovat neco na zahradu mi neprijde uplne fajn (napr pilu),protoze to je spis vec, ktera je potreba pro celou rodinu a ne jako darek, ktery by si pral.
Dale ma doma svou miniposilovnu, tak jedine neco tam?
Napadl me i nejaky welness vikend/poukaz na rychlou jizdu sportakem.ale ten welness by byl spis darek pro me 😄.navic pri jeho narozeninach budu v 9.mesici tehotenstvi, takze jet zrovna na naky pobyt je blbe a na rychlou jizdu autem to taky nebude.ani par mesicu po porodu…
Chci aby si darek uzil hned a ne rok po obdarovani
Jinak rika, ze za penize, ktere dostane napr od rodicu si poridi hodinky.ja mu nechci davat jen penize v obalce..