Dárek pejsek pro roční dítě

4999
6.9.12 13:09

dárek pejsek

Ahoj maminky potřebuju poradit, naše neteř bude mít rok miluje pejsky cokoliv je s nima společného. chtěla bych jí koupit nějakou knížku nebo plyšáka poradíte tak do 4 stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14974
6.9.12 13:15

Pro takhle malé u nás frčela knížka O zvědavém štěňátku http://www.bux.cz/…tenatku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
6.9.12 13:18
@LadyTommy píše:
Pro takhle malé u nás frčela knížka O zvědavém štěňátku http://www.bux.cz/…tenatku.html

To muzu potvrdit, je to krasna knizka a dvd take u nas frci.Je to i hezka pohadka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.9.12 13:27

U nás na ní frčíme už 4. rok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
6.9.12 13:28

V Ikea mají super plyšovýho psa. stojí 149,– syn se do něj zamiloval na první pohled :D
jo jinak my pouštíme Dášenku na youtube :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.9.12 13:34

@terykt Ja uz mam druhou knizku o stenatku. Ta prvni je jiz v salatovem vydani (kupovana po velikonocich!). Miluje ji. Na zacatku jsem ji musela cist furt dokola.

dvd mame taky, nedavno to vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.9.12 13:36

Jinak jsem zapomnela na Maxipsa Fika, to byla nejoblibenejsi prvni pohadka. Zkousela jsem i koupit stekaciho pejska na baterky, ale to nemelo nejak extra uspech, pes pak spadl z docela male vysky, zlomil si nohu a nesel spravit…takze vyhozene penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.9.12 13:40

Holky ta knížka vypadá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
6.9.12 13:48

Už jsem se lekla, že jde o živé štěně aneb jak naučit dítě zodpovědnosti :lol: Jinak když jsem byla malá tak jsem měla plyšového tygříka co vydával zvuky, jako když vrní… bylo to příjemné ho mačkat a usínat… ale je fakt, že si nedokážu představit usínat u štěkání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
6.9.12 14:03
@Black_Orchids píše:
V Ikea mají super plyšovýho psa. stojí 149,– syn se do něj zamiloval na první pohled :D
jo jinak my pouštíme Dášenku na youtube :palec:

Naše malá taky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný