Darek pro 6ti letou dceru

238
30.11.24 20:27

Darek pro 6ti letou dceru

Ahoj maminky, přemýšlím o dárku pro dceru (6let). Syn dostane velký dřevěný ponk z Lidlu, tak bych ráda také nějaký velký dárek. Přemýšlela jsem o domečku pro barbiny. Jeden domecek pro panenky už má, ale docela malý, a vejdou se tam jen malé panenky. Dřevěnou stáj pro koníky máme také, kuchyňku také :roll:. Napadá vás něco do cca 3 tisíc, co by se jí líbilo a bylo to srovnatelně veliké s tím ponkem? Moc díky za tipy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30937
30.11.24 20:48

@NelcaZ z objemove větších dárků mě napadá cesaci hlava. Ale 6 lete dítě tedy rozezná, že velký neznamená lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
30.11.24 21:18
@NelcaZ píše: Více

a dcera si přeje další domeček pro panenky? nepíšete „dopis Ježíškovi“? pokud ještě není školačka, tak nakreslí, co by si přála,
moje dcera vždycky vybírala v těch katalozích hračkářství, vystříhla ty hračky a nalepila na papír - no většinou vybrala tak 20 hraček za x tisíců :) a já jsem z toho vybrala něco a to koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
30.11.24 21:25

A ty nevíš, co si dcera přeje? O čem mluví? S čím si ráda hraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
30.11.24 21:26

A je nutné dávat stejný objem dárků? Na domeček pro panenky (jakékoliv) mi už prijde velká. Bude si s tím hrát půl roku a budete řešit, co s tím. Něco na sport - brusle, lyže, kolo, hoverboard? To by mohlo být objemově velké a využitelné dlouho… nebo velká sada lega, tvoření. Nebo proste to, o čem dlouhodobě mluví a preje si to, nehledě na velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
30.11.24 21:30

@NelcaZ Ponk dostalo mladší dítě pod stromeček loni, starší pětileté mělo dárky velikostně o dost menší a bylo spokojené, protože odpovídaly jeho přáním.
Z rozměrově větších mě napadá snad jen sportovní vybavení kolo, lyže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8951
30.11.24 21:34

Když jsem měla děcka malé, tak se donesl domů katalog Dráčíku, Wiky (to jsou u nás prodejny velké hraček). A nechali jsme je, ať si vystřihnou a nalepí do dopisu pro Ježíška. Jasné, zřetelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí