Dárek pro 8 měsíční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
71
29.11.22 19:50

Dárek pro 8 měsíční dítě

Ahoj, blíží se Vánoce a rodina se začíná ptát, co by se nám hodilo pro 8 měsíčního synka. Máte tip na konkrétní hračky, které vaše děti měly v tomto věku rády? Momentálně se mu líbí zvukové hračky, uvažuju nad Neposlušným míčkem. Děkuji za vaše zkušenosti =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7241
29.11.22 20:11

Ten míček vypadá fajn… a ještě toto mě napadlo.. to měla dcera ráda:

https://www.google.com/search?…

A jinak bych max. ze dvě tři hračky pod stromek v tomto věku. Nevím kolik peněz, kolik vás je v rodině chtěji u vás investovat… ale jinak bych klidně i něco praktického brala pro dítě… židličku polohovací, nebo příspěvek na autosedačku 9-18kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
29.11.22 20:18

Cokoliv od Fisher Price, to je u nás sázka na jistotu :D většina jich dělá zvuky, u nás má velký úspěch třeba ten pejsek, já mám pro malou k Vánocům pejskovu kazetu :D no a pak třeba Duplo, to je investice spíš na pár měsíců dopředu, ale naše malá si s tím od nějakých 7 měsíců hraje, ne že by to stavěla, ale různě ozuzlava ty figurky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9634
29.11.22 20:19

Krabice plná balicích papírů :mrgreen: To je v tomhle věku bavilo asi nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
29.11.22 20:21

8 měsíců je teď mojí mladší a vlastně si ani s žádnou hračkou nijak nehraje :think:. Spíš kramaří, všude vleze, vyhazuje hlínu z kytek, rozhazuje kolíčky na prádlo, snaží se vylézt na schody. Pokud si s něčím hraje, tak s mojí studentskou kytarou a míčkem. Ráda si kutálí míček a leze za ním. Líbí se jí houpačka spektra, tu jsme kupovali pro starší k ročním narozkám, ale přijde mi, že ta mladší si s ní v tomto věku taky hodně vyhraje.

• Citovat
  • Upravit
3958
29.11.22 20:43

Třeba hrací stolek. My máme se sundavacíma nohama, takže nestojící děti ho můžou mít i na zemi, aby na něj dosáhly. A zábava je to na dlouho, skoro tříletá dcera u něj občas sedí a dělá, že hraje na klavír :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.11.22 20:58
@KKK85 píše:
Ten míček vypadá fajn… a ještě toto mě napadlo.. to měla dcera ráda:

https://www.google.com/search?…

A jinak bych max. ze dvě tři hračky pod stromek v tomto věku. Nevím kolik peněz, kolik vás je v rodině chtěji u vás investovat… ale jinak bych klidně i něco praktického brala pro dítě… židličku polohovací, nebo příspěvek na autosedačku 9-18kg.

Samozřejmě nebudem to s hračkami nějak přehánět, ale babička, prababička, strýček, všichni určitě něco malému dají =) Tak ať to není nějaká blbost, která bude nevyužitá ležet v koutě… Už jsem domluvená s Ježíškem, že prcek dostane jedlý balíček - mlíko, příkrmy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.11.22 21:26

U obou dětí mělo megaůspěch interaktivní chodítko Vtech. Holky si s ním hrály snad do tří let…

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
29.11.22 21:28

Co třeba skládací nenafukovací bazének? Bude sice na později, ale ve vodě si prcek vyhrá celé léto.

• Citovat
  • Upravit
4603
29.11.22 21:49

https://www.dvedeti.cz/…mini-eko-vuz?…

Tohle auticko dostal maly loni od tchyne… bylo super kvalitni (myslela jsem, ze bylo daleko drazsi dle zpracovani) a paneboze, jak on si s nim v dobe, kdy lezl vyhral :lol: takova drobnost a rozhodne za celou dobu (nyni je mu 20 mesicu) zcela nejoblibenejsi hracka. Vytahoval ho vsude, nejvic miloval s nim venku prejizdet obrubniky, kanaly a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.22 00:15

My jsme měli zvukové klíče :) telefon :) to bylo taky fajn. Kolik utrácíte za hračky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.11.22 14:48
@Janli píše:
U obou dětí mělo megaůspěch interaktivní chodítko Vtech. Holky si s ním hrály snad do tří let…

Děkuji za tip, vypadá zajímavě =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.11.22 14:49
@Capelucia píše:
Co třeba skládací nenafukovací bazének? Bude sice na později, ale ve vodě si prcek vyhrá celé léto.

Bazén už máme =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815