Dárek pro Angličany

18
22.9.15 18:52

Dárek pro angličany

Ahoj, chtěla jsem se s vámi poradit. :think: V listopadu jedu se školou do Anglie a budeme ubytováni v nějaké rodině. Chtěla bych rodinu podarovat nějakými typickými českými dárky. Napadl mě plyšák krteček nebo kuchařka v angličtině s českými jídly :) Co by jste mi poradili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
22.9.15 18:57

Becherovku :pankac: Já to kdysi anglánům vezla a příště si už objednali litrovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.9.15 18:58

Moravská slivovice, karlovarské oplatky, modrotiskové prostírání…

EDIT: Nějaká publikace o Tvém městě (s fotografiemi) - mrkám že jsi ze Šumperka, to je přece tak zajímavé a nádherné město! :-)

Nějakou drobnost z českého skla, drátovanou keramiku, domácí med, ruční papír z papírny v Losinách - ať to máš regionální… :-) (průběžně doplňuju, co mě napadá)

Balíček z české bylinné kosmetiky Nobilis Tilia…

Příspěvek upraven 22.09.15 v 19:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.9.15 19:04

Broušené skleničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.9.15 19:07

Já bych dala něco typického pro tvůj kraj, u nás by to byly oplatky, Becherovka…záleží kde bydlíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
22.9.15 19:09

Znamy, kdyz jsem bydlela jeste v Anglii s partnerem byl strasne nadseny z absinthu, ale jelikoz jsi jeste asi na stredni bych nevezla… vypada to blbe a @Kamca4 brousene sklenicky, prominte, ale to se ji bude sakra blbe prevazet, at uz letecky nebo autobusem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.9.15 19:11

Dále přemýšlím

No… Alkohol bych asi přes učitele nepropašovala a sklo se bojím, že by se mi rozbilo cestou. Také jsem přemýšlela o dvd Pata a Mata, protože oni sledují podobnou pohádku (Jak je tam Bert, Ernie a Elmo) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
22.9.15 19:15
@lenajanku píše:
No… Alkohol bych asi přes učitele nepropašovala a sklo se bojím, že by se mi rozbilo cestou. Také jsem přemýšlela o dvd Pata a Mata, protože oni sledují podobnou pohádku (Jak je tam Bert, Ernie a Elmo) :D

A v rodině jsou malé děti? Kvůli tomu plyšákovi a DVD Pat a Mat? Jestli jsou, tak je to OK, ale jestli rodinu zatím neznáš, nevím no… Ať z toho mají něco i dospělí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
22.9.15 19:33

Rozhodne nevoz sladkosti. Ja uklizim v rodine, co ubytovavaji studenty a kazdou nedeli si nosim domu cokolady a susenky, protoze jim to vozi vsichni a oni to nestihaji jist :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
22.9.15 19:34

Ted me napadlo, co takhle ochuceny med? jak delaji ty tresnovy, jahodovy a tak? to tady nemaji. a je to vzdycky v hezkym baleni.

• Citovat
  • Upravit
23847
22.9.15 19:53
@Lenka76 píše:
Rozhodne nevoz sladkosti. Ja uklizim v rodine, co ubytovavaji studenty a kazdou nedeli si nosim domu cokolady a susenky, protoze jim to vozi vsichni a oni to nestihaji jist :lol:

To záleží. Pokud bude jedinou studentkou v tý rodině za celý rok, tak sežratelné dárky potěší víc než třeba nevhodný plyšák. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
22.9.15 20:19

Vezla jsem Bechera, kamarádka nějakou knížku o ČR v Aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
23.9.15 08:22

Gina:To si nemyslim, ze bude mit rodina studenta jedniu za rok, lidi tady na tom ziji, je to jejich zamestnani

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze