Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, tak brácha taky zbožňuje BMW, tak dostal flešku ve tvaru bmw a ventilky na auto…taky ve tvaru bmw…byl z toho úplně unešený ![]()
Bez do autosalonu BMW, třeba renocar v Praze i v Brně má obrovský výběr doplňků (od přívěsku na klíče až po golfový bag či lyze). Měli by to mít i na stránkách.
Já chlapovi letos objednala nanotechnologii na auto. Pikatec se to jmenuje, viděl to v autosalonu a byl z toho hotovej, že to funguje, tak třeba to. ![]()
V BMW maji kde co, privesky na klice, snurky, pouzdra na mobil - to treba hrozne chtel muj chlap, byla to nejaka M edice ci co.. maji toho fakt mraky ![]()
Hele mě to rozesmálo. Věta : přítel si koupil BMW a ty mu chceš koupi k vánocům hrneček, nebo polštářek s logem.
Jinak nic ve zlém, přeji šťasný výběr.
@jenika1 píše:
Hele mě to rozesmálo. Věta : přítel si koupil BMW a ty mu chceš koupi k vánocům hrneček, nebo polštářek s logem.Jinak nic ve zlém, přeji šťasný výběr.
Samozřejmě to nebude jediný dárek ![]()
@jenika1 píše:
Hele mě to rozesmálo. Věta : přítel si koupil BMW a ty mu chceš koupi k vánocům hrneček, nebo polštářek s logem.Jinak nic ve zlém, přeji šťasný výběr.
to mu ma koupit dalsi BMW ci co? i takovy darek prece muze potesit ![]()
Ahoj, já ti mohu nabídnout pouzdro na doklady se znakem, popřípadě přezdívkou, nebo cokoliv tě napadne
Dá se vyšít ledacos. Velikostně buď na malé doklady A6 nebo na velký techničák jiné papíry A5… Když budeš mít zájem, napiš zprávu ![]()
Pěkný večer!

Jedině nějakou vychytávku, jako třeba nějaký speciální čistič možná jo.
Přítel si nedávno splnil dlouholetý sen - koupil si auto BMW a je do něj úplně zamilovaný
Ráda bych mu k Vánocům koupila něco k autu/týkající se auta.
Nějaké potahy na sedačky, volant nebo tak určitě ne, myslím, že změnu čehokoli na autě by neuvítal
Pak mě napadá něco jiného, ale s tematikou BMW (zatím mě napadl jen polštářek nebo hrneček, ale pořád to není ono.)
Máte nějaký jiný nápad? Případně zeptaly byste se prosím svých protějšků, co by je potěšilo?
Za anonym se omlouvám, ale přítel běžně chodí na můj PC, a tak zná můj nick a mohl by to tu najít…