Dárek pro mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3441
30.8.12 14:09

@sweet78 Právě jsem si taky říkala, aby to už třeba nenapadlo někoho jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.8.12 14:13

@prcekniky já osobně jsem poslední asi 3 mimča obdarovala plínkama. Je lepší se zeptat jestli látkují aby jsi nepřinesla jednorázovky…
holky byly vždy nadšené… a jako „dáreček“ jsem přibalila ty ponožky…
není to sice moc originální ale je to velmi praktické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.8.12 14:15

@gabi.design děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.8.12 14:17

@prcekniky jde taky o to v jakém vztahu jsi k dítěti… pokud je to neteř a chceš být za hodnou tetu a neřešíš částku kterou utratíš tak můžeš vzít něco praktického i nějakou originální věc na památku…

byla jsem teď na svatbě a líbil se mi nápad nevěsty: měla knihu do které každý napsal pár slov a k tomu foťák a vyfotili každého kdo psal… potom spolu s fotkama asi dá dohromady text a bude mít krásnou památku…
to by se ale dalo praktikovat spíš na křtinách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
30.8.12 14:18

Mě jako nelátkující maminu potěšily i látkovky, ovšem jen ty moderní s hezkým potiskem :kytka:
Ten otisk do písku je sice moc hezký, ale mě osobně se moc líbí, když na tom otisku jdou vidět i ty rýhy na nožičce, což v tom písku prostě nejde, škoda.
Ale je ještě otisk do agaru http://www.odlitek.cz/produkty.htm, je to hnedka ta první, je to z mořských řas a jednou to dělali v Sama doma a to už vypadalo hezky a myslím, že to půjde líp, než do té otiskovací hmoty, která je hrozně tuhá, ikdyž jsem jí zředila, tak to prostě nejde :zed:
A plínkový dort jen z dobrých plínek!!! Bacha na to, někdo to dělá z těch no name plen :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
30.8.12 14:29

Je to pro našeho šéfa v práci. Společný dárek od pár lidí, takže počítám tak cca 500Kč, že za to dáme. Ale kromě toho, že je to můj šéf je i můj dobrý známý mimo práci a jeho žena také. Takže si na tom chci dát trochu záležet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.8.12 14:41

@prcekniky tak bych asi upřednostnila plínky… s oblečením by ses asi trefila když je znáš… ale i oblečení je potřeba vybírat obezřetně… některé děti rostou strašně rychle. První výbavičku většina mamin má připravenou a zajímavé jsou pro ně velikosti blížící se třem cifrám… ale kamarádky holčička měla vel.74 ještě v roce… byla prostě droboučká… takže pozor na výběr toho co kupuješ… aby tu velikost dítě nemělo v ročním období jiném než co bude to oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.12 15:11

Plíny je super praktický dárek - ale originalita z toho neplyne žádná
dudlíky, chrastítka a všeobecně hračky 0+ jsou trochu mimo a hlavně když dítko mají.
Vzpomínkovou knížku jsme taky dostali a to hned dvakrát a ani jedna se nám nelíbila a kupovali jsme jinou (nejsem rozcapená, jen Kitty na každé věci mě rozčiluje)

Pokud aspoň trochu znáš vkus rodinky - maminky hlavně kup oblečení na každé ročníé období - kalhoty, body a mikinku - to se dá užít i v létě. Já doporučuju vel. 74 nebo 80

• Citovat
  • Upravit
10623
30.8.12 15:20
@sweet78 píše:
Jinak kdyby jsi kupovala plíny tak určitě ne tu nejmenší velikost

Určitě, je to praktické a nejlépe až tak vel. 3 nebo 4. Jinak ubrousky, kosmetika (Bepanthen, Sudocream, to co používá každá mamča)
Jinak by možná bylo vhodné se maminky zeptat, co by si přála. Jako to děláme my s kamarádkama. OnO když se pak sejdou třeba 3 stejné bundičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
30.8.12 17:49

Kousátka, lžičky na příkrmy, flašky, brindáky, nebo sadu talířky, hrníček, příbor :lol: také se hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
3.9.12 22:17

Ahoj,
tak já dávala stříbrné písmenko s českým granátem na řetízku / počáteční písmeno křestního jména /, vkusné, žádný kýč, trvalá hodnota. A do 500 jsem se vešla. Sklidilo to obrovskou nehranou radost.Je to sice, pravda, dárek, který dítko využije až za nějakou dobu, ale je to památka na celý život. Takže pokud hledáš něco originálního a mimi je holčička, jak píšeš, tak toto je můj tip a myslím se tím nic nezkazí, přinejhorším ho nosit nemusí, pokud se nebude líbit, ale jako památka na narození, zůstane. Záleží taky na vkusu maminky samozřejmě. U mě se jednalo o dárek pro mimčo, které bylo už 3. v rodině, takže hraček, oblečení, látkovek atd. měli fakt hromadu. Takže tolik za mě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný