Dárek pro mimčo

3441
30.8.12 13:42

Dárek pro mimčo

Ahoj holky, poraďte, co pro čerstvě narozené miminko - holčičku za dáreček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8569
30.8.12 13:46

Záleží kolik do toho chceš investovat… žádná mamina určitě nepohrdne plínama a je jedno jestli látkovky nebo jednorázovky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.8.12 13:46

Jinak kdyby jsi kupovala plíny tak určitě ne tu nejmenší velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.12 13:47
@sweet78 píše:
Záleží kolik do toho chceš investovat… žádná mamina určitě nepohrdne plínama a je jedno jestli látkovky nebo jednorázovky ;)

Souhlasím, pěkný je třeba plenkový dort. Jinak snad cokoliv. Kupují se hračky, oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.8.12 13:48

Mě se všichni ptají, co chci, tak se třeba taky zeptej, plíny jsou dobrý tip, potom třeba oblečení, ale na větší, než úplného prcka, já nosím třeba i na rok oblečky a vždycky jsou mamče spokojené

• Citovat
  • Upravit
5114
30.8.12 13:50

Nekupouj otiskovací sadu, já ji dostala a nejde to použít :? byla by to krásná vzpomínka, ale nejde to a zkoušeli jsme to asi 4 krát, naposledy když malé bylo asi 5 měsíců a otisk to není hezký…
Za mě třeba: plínky, oblečení, všechno raději větší, tak na půl roku klidně, pak památeční knížku, kde se píšou záznamy o mimču a dávají se tam i fotky - stojí okolo 500Kč, hračku, ale zase pro větší dítko, knížku, pokladničku. Drogérku ani jídlo bych nedávala teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.8.12 13:51

Pokud mají ale málo prostoru tak přebytek hraček je na škodu… a některé maminy jsou dost vybíravé takže ne vždy se trefíš do stylu - proto za mě určitě plenky a případně nějakou miminkovskou kosmetiku nebo např. vitamíny pro maminu ale ty už nejsou pro mimčo…
myslím že dnešní rodičky oceňují spíše praktické věci… ale může to být vyjímka co chce nějaký kýč aby zahltila byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.12 13:52

@E-evulka My dostali, až teda k Vánocům, otisk do písku a ten je perfektní. Takže jestli otisk, tak určitě ne ten do sádry, ale do písku klidně ano. Vypadá to moc hezky a během hodiny, než ten písek zatuhne, to jde milionkrát opakovat, když není člověk s výsledkem spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
30.8.12 13:54

Hlavně ne chrastítko, to dostane od každého.

Když bych brala něco pro svoje dítě, tak kus oblečení nějaké větší velikosti. Případně teda hračku taky už jakože pro starší dítě. Nebo poukaz do nějakého dětského obchodu, kde si maminka pro dítko vybere sama, co se bude hodit.

Kosmetiku bych taky nedávala, pokud teda nevíš přesně, co bude daná maminka používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746

@gabi.design A prosím Tě, mohla b y si mi poslat nazev, nebo adresu toho otisky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569

Jo.. a taky holky docela vítaly ponožky. takže myslím pokud chceš něco přímo pro to novorozeně tak plínky a k tomu „na památku“ ponožky a určitě budeš vřele vítána ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.12 14:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.8.12 14:04

Nějaké pěknější oblečení, jak už bylo řečeno, lepší je větší velikost.. Ty ponožky jsou fajn nápad, nikdy jich není dost. Pěkná měkká osuška. Já ocenila i novou hračku. A balík kvalitních čtverců taky není na škodu.

Ale za sebe můžu říct, že papírové plínky by mi radost neudělaly, vůbec je nepoužívám… (Jistě, takových lidí nebude mnoho, ale přece jen je to možné) Abych teda byla úplně přesná, na mladšího jsem měla papírovky jen v porodnici a pak jeden balík na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
30.8.12 14:05

Tak hračky a chrastítka nechci pořizovat, protože už rodiče mají jedno dvouleté dítko a myslím, že po něm mají hraček fakt dooost :lol: Ale ten plenkový dort je docela dobrý nápad. Nebo i ten pískový otisk se mi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
30.8.12 14:06

@gabi.design krásný… a originální… ne jako chrastítko nebo dudel :-D nejhorší je že vždycky člověk přemýšlí aby se toho nesešlo víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný