Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
nějakou čokoládu nebo něco do bytu jen pro ní?
Mě teda nedonesl nikdo nic, když jsme se s mužem stěhovali k sobě
![]()
Taky bych volila něco do bytu.. Jestli tedy nejsou komplet zařízený!
Zeptejte se syna, co ji nejvic chutna a privezte to. cokolada, bonboniera, „lahvinka“ atd ![]()
Ja jsem dostala velkou svicku.Mam ji doted
A nebo treba by me osobne potesil poukaz do ikeii ![]()
Já dostala od babičky, když jsme se sestěhovali s tehdy ještě přítelem, kuchařku
, dneska se to zdá demodé, ale mě to náhodou udělalo docela radost a byla to dost užitečná věc. Ale tak babička (navíc moje vlastní) je něco jinýho než potenciální tchýně, to uznávám
Vzala bych buď něco „pro oba“, ale dala to jen jí (nevím, takovéty hrnečky co jsou jakože srdíčko když se dají k sobě třeba) nebo jestli znáš její vkus, tak klidně nějaké naušnice stříbrné, hezkou drúzu z polodrahokamu nebo tak-prostě jen na památku a pro štěstí. A samozřejmě-pokud se Ti nechce kupovat vyloženě „dárek“, tak bonbonierou nebo kvalitní čokoládou nezkazíš nikdy vůbec nic (teda pokud není diabetička
).
Příspěvek upraven 25.04.13 v 12:28
A co něco do domácnosti. My, když jsme se stěhovali, tak nám každý donesl něco. Naběračky, talířky, kvítko (což ty nechceš), prostírání atd atd…je teda fakt, že se nemusíš trefit do vkusu, ale tak třeba nějakou misku na salát snad zlávdne
![]()
Jestli mají po ruce ikeu, tak bych asi volila ten poukaz, jak už tu někdo zmínil. Tam si vybere, co se jí bude líbit.
Mně by potěšila i třeba deka, laděná do barev interiéru. Až se natáhne večer na gauči
.
Třeba nějaké hezké prostírání anebo voňavá svíčka… Nebo mě osobně jednou strašně potěšila sada na přípravu kafe - jako cukřenka, kleštičky na cukr a nádobka na smetanu.
Co třeba dobré bílé víno pozdní sběr? pro oba dohromady
večer si ho spolu můžou dát
a malý pytlík pravých belgic. pralinek (ty vážené ve special. obchodě, kde prodávají čokolády, pralinky)
mě by to potěšilo…
Ta svíčka není špatný nápad, jinak něco kupovat, když nevíte, jak to mají zařízený je blbý. Poukaz zase dobrý, ale jestli není nad vaše možnosti, já si myslím, že drobnost stačí, potěší. Vzala bych svíčku a nějakou dobrou bomboniéru, neznám ženu, kterou by nepotěšila čokoláda
![]()
Snad na začátku jsme dostali od tchýně sadu hrnků jedné určité keramiky, no teď tu mám snad kompletní sortiment
Upřímně nevím, jestli mám za to tchýni milovat (fakt se mi to líbí) nebo nenávidět (dá se sehnat jen na trzích a ceny jsou vysoké) ![]()
Takže spíš bych doporučila něco, co se dá zkonzumovat - láhev vína, medoviny, nějaký dobrý prášek na přípravu čokolády/kakaa v hezké dóze. Plus samozřejmě se přidávám k návrhu Poukaz do Ikea (vybere si SAMA, co se jí líbí a hodí, a nebude se muset dívat na nějakou hrůzu
od tchýně); a tradičně „na kolaudaci“ se nosí hrnková kytka, ale sama musíš posoudit, jestli by to bylo nošení dříví do lesa nebo jestli kovářova kobyla chodí bosa ![]()
No, tak nám vždy bylo donešeno něco do bytu-ať už praktického nebo méně - voná svíčka, skleněný džbán, kytka(vědí, že je mám ráda),soška(taky kámoška zná můj styl),svícen, dečka na konferák atd…
Dobrý den, maminky.
Jdu si pro radu, v neděli jedeme k synovi a jeho dívce na návštěvu, už jsme se s ní několikrát viděli, ale tohle je jiné, jsou nově k sobě sestěhovaný do podnájmu a my se jdeme podívat jaké to tam mají, samozrejmě, že nás pozvali, nejsme vtírky.
A já nevím, co přivézt…Jesťě k tomu měl syn tenhle týden narozeniny, tak mu vezem malý dárek a dort, tak ten bude ke kafi, jsem jim řekla, at nic nechystají, že ke kafi dovezem.
Je blbý jí nic nepřivezt-ale! Prodává v květince, takže kytka, nebo nějaká blbina, co se tam prodává, toho má asi pokrk za týden, ještě abych jí to tahala domů… HELP!
Omlouvám se za anonnym, mám k tomu své důvody…