Dárek pro technický typ - muže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5570
1.11.13 15:08

Mne se libi kozene penezenky, opasky… ale muj chlap je teda manager.

neco co uz ma, ale ma to stary, rozdrbany, tak lepsi verzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
1.11.13 15:25

Já mám doma taky technickýho ajťáka a jako top dárky co ode mě dostal byl asi tandemový paragliding (chtěl skok padákem, ale na to nemám nervy) z levnějších pak buggy auto na dálkový ovládání, solární robot. Letos už nemám nápady čím to překonat, tak asi dostane nudný oblečení :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
1.11.13 15:28

@jizvíková já jsem taky ajťák a můj přítel také :) podívej se na netu třeba na pouzdro na brejle (pokud nosí) ve tvaru USB, nebo nějaké hezké USBčko přímo potěší kdykoli, ajťák nemá nikdy dost místa :)
Nebo tričko s jedničkama a nulama :) to taky žeru :) http://geekworld.cz/…jin%C3%A9-os :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
1.11.13 16:05
@HanHa píše:
U nás byl minulý rok nejlepší dárek předplatné časopisu Epocha.
Letos bude vrtulníček na dálkové ovládání - jakože pro syna (nebude mu o vánocích ani rok) = pro tatínka :) a sada oběžných mincí z roku narození (to se mu líbilo koupit synovi, tak dostane i se svým rokem :) )

Prosim tě, můžu se zeptat, kde se dají ty mince sehnat. Je to hezký dárek. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
1.11.13 16:13

Já mám kamaráda „ajťáka“ minulý rok jsem si z něho vystřelila a nechala mu sešít do knížky všechny vtipy o ajťácích :mrgreen: ale to je tak opravdu pro vtip. Jako pořádný dárek se mi skutečně jeví ta poukázka do oblíbeného obchodu, nebo příslušenství k fotoaparátu (v každém dobrém obchodě pokud řekneš značku fotoaparátu jsou schopni ti nabídnout adekvátní příslušenství ;) jinak já mám manuálně zručného chlapa - takže každý rok kupuju nářadí: aku vrtačku, golu, sbíječku,…jemu se ptákovinama prostě radost neudělá :nevim: pak dále věci na motorku - řetěz, plasty,…ale je to teda cenově dost náročný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
1.11.13 20:23

@zuzukobylka já je koupila na aukru-tam jsou snad všechny roky, stačí zadat „oběžné mince“, ale jinak třeba tady http://www.sberatelske-mince.cz/…eznych-minci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
1.11.13 22:27

Koupila jsem manželovi 5-hodinový letecký kurz na trenažéru Boeing 737. Jednalo se o výcvik s reálným pilotem, žádné PC hry. Už půl roku nemluví o ničem jiném :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
2.11.13 11:48

@KattyK to taky nezní vůbec špatně!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
4.11.13 13:05

@KattyK dobry den :) muzete mi prosim napsat odkaz, kde presne jste tento darek koupila? :) mam se zazitky jako darek zatim spatnou zkusenost-nikdy nic nedopadlo tak jak melo…:/ tak bych byla rada za radu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
4.11.13 13:14

@moonnicka Hezký den :mavam:, nechci, aby to vyznělo jako reklama, ale koupila jsem bez jakékoli předchozí zkušenosti zde (http://www.letecke-simulatory.cz/…-na-zazitek/). Vše bylo naprosto bez problémů, manžel byl maximálně spokojen. Jen je třeba si hlídat platnost dárkové poukázky a včas si vybrat vyhovující termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.11.13 17:02

Holky nahodou nekdo neplanujete kupovat kameru do auta? Za rozumnou cenu neco co ma i nocni rezim? Popr. nema vas chlap doma neco takovyho, co si chvali?:)) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný