Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
nemůžu vymyslet nic pro manžela, fakt nic. On mi to moc neulehčil, že nic nechce. Kluci by to brali, že zlobil, takže takhle ne.
Manžel je technický typ, má rád filmy, je programátor.
Prostě mě nenapadá nic, co by nebylo oblečení ![]()
pište pište ať vyberu aspoň něco
Muj podobne zalozeny pritel miluje knihy z nakladatelstvi Melvil Publishing.
Aha…predplatny nějakýho časopisu pro pc, nějakou edici filmu na blu-ray…já to mám jednoduchý, každý nářadí je u nás vítaný, ale to ty asi nechceš…
@jizvíková píše:
Ahoj
nemůžu vymyslet nic pro manžela, fakt nic. On mi to moc neulehčil, že nic nechce. Kluci by to brali, že zlobil, takže takhle ne.
Manžel je technický typ, má rád filmy, je programátor.
Prostě mě nenapadá nic, co by nebylo oblečenípište pište ať vyberu aspoň něco
A jezdite treba jako rodina na hory nebo na kolech spod? Ja bych nahodou technickou bundu na bezky nebrala jako obleceni=nutne zlo
Vybiram darky z konicku, takze letos je to napr. bunda na bezky, sportovni batoh s komorou na fotak apod.
@jizvíková Ahoj, zkusím dát příklady, s čím si vyhraje můj manžel, třeba to bude podobný (ale není to nic levnýho, bohužel): turistická GPS, kurz řízení na polygonu v Mostě, nářadí a součástky na opravy kola (ale to nedokážu sama koupit, víc „opravuje“ než jezdí
.
@Hadí ocásek píše:
Aha…predplatny nějakýho časopisu pro pc, nějakou edici filmu na blu-ray…já to mám jednoduchý, každý nářadí je u nás vítaný, ale to ty asi nechceš…
vcera dostal dalsi skrin na naradi, to uz mi nesmi do bytu
Sadu nějakého pěkného nářadí? Nebo něco od firmy fiskar, mají krásné kvalitní věci. Existuje i takový pás kolem těla kde jsou přihrádky na nářadí, to jsem kupovala manželovi… Jinak já ted manželovi koupila k narozeninám tandemový seskok padákem, takže můžeš třeba kouknout i po nějakém zážitku. Jsem zvědavá co na to bude říkat, on už na tom byl a láká ho to znova, jenže já mám o něj strach, aby se mu něco nestalo. Fakt jsem překonávala sama sebe abych mu to objednala… Ale když bude mít radost…
Jo rád fotí, k foťáku bych něco mohla dokoupit, ale nerozumím tomu
@jizvíková píše:
No vidíš
Tak co nějaký stativ třeba?
Ahoj. a co vyřešit dárek poukázkou z nějakého oblíbeného obchodu a pak ještě nějakou maličkost, ať tam nemá jen kousek papírku… ![]()
@jizvíková píše:
Ja jsem prave kupovala ten batoh. Protoze partner tahal sebou vzdy nejake dalsi objektivy ve specialnich brasnach, pusobil jak vanocni stromecek. Koupila jsem batoh, ktery neni jako skatule, je sportovni s oddelenym vstupem k fotaku, docela ok. Jiank tomu take vubec nerozumim ![]()
U nás byl minulý rok nejlepší dárek předplatné časopisu Epocha.
Letos bude vrtulníček na dálkové ovládání - jakože pro syna (nebude mu o vánocích ani rok) = pro tatínka
a sada oběžných mincí z roku narození (to se mu líbilo koupit synovi, tak dostane i se svým rokem
)