Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych dětem pořídit k vánocům tuto hračku, ale nějak se ztrácím v cenových nabídkách. A od toho se určitě odvíjí i kvalita. Máte někdo doma tuto hračku??? Jak jste spokojení???
@šamotka hračku neznám, jen se dovolím vetřít s dotazem, pro jak staré děti zamýšlíš koupit, Líbí se mi to, ale mám 4leťáka a to je ještě asi fest brzo co?
@šamotka píše:
Chtěla jsem to hlavně pro syna, po novém roce mu bude 7.
děkuji, myslím, že se mu bude dárek líbit a já si to píšu jako tip na příští rok..
Někde jsem četla, že originál je Perplexus. Mají několik druhů podle obtížnosti. Ale asi bude dražší.
Kupovala jsem tento http://www.funget.cz/…ll-d2662.htm jako pomůcku pro děti do školy, je to výborné na vizuomotoriku. Moje děti (v té době 5 a 7 let) ho milovaly a musela jsem ho na víkendy nosit domů:-) Obě děti ho pak uměly projet celý (i když třeba na víckrát), já jsem u toho nikdy tak dlouho nevydržela. Pobavily se u toho i návštěvy, myslím tím dospělí, takže myslím, že je to fajn dárek.
@ClaudiaCardinale Uvnitř je malá kulička, cílem je, aby ta kulička projela pokud možno celou dráhu uvnitř velké koule. Kouli opatrně natáčíš, kroutíš s ní…
@zuzkasim píše:
@ClaudiaCardinale Uvnitř je malá kulička, cílem je, aby ta kulička projela pokud možno celou dráhu uvnitř velké koule. Kouli opatrně natáčíš, kroutíš s ní…
Díky za objasnění ![]()
Chtrls bych se zeptat tech co vlastní intelect ball, jaky maji a jak jsou spokojeni. Chtela bych pro syna k 5tym narozeninam. Mam jeste staršího syna 7let. Kolik prekazel koupit? Ten velky nebo menší?
Jak si deti s tim vyhrají?
Dekuji
@zuzkasim odkaz uz nefunguje. Nepamatujete si který přesně typ to byl? Dekuji