Stavebnice pro 3letou holčičku?

Andulinečka
29.10.13 21:37

Stavebnice pro 3 letou holčičku?????

Nemáte některá zkušenosti s nějakou dobrou stavebnící pro tříletou holčičku? Chtěla bych ji na Vánoce koupit nějakou parádní aby se z ní dalo hodně skládat, zatím máme jen takovou klasickou ty kostky vtom igelitovém pytli. Děkujíííí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
929
29.10.13 21:43

Jukni na nejaky od Quercetti, treba nakou mozaiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
29.10.13 21:48

Lego Duplo - moje dcera měla v tomto věku už ten dům, a hodně si s tím vyhrála - teď ho mají nový, s růžovými stěnami. Moc se mi líbí, škoda, že u jeden doma máme. Syn teď z domku udělal nádražní čekárnu. Duplo u nás vede. Až to jednou prodáme, budeme moct jet na dovolenou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
29.10.13 21:54

Od 2 roků jsme používali klasické lego. Zpočátku se spíše syn díval, co stavím, později už si hrál sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.10.13 21:54

Pokud je stavěcí typ a má jít o luxusní parádu, tak nějaké velké LEGO Duplo a k tomu kyblík se základníma kostičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.10.13 22:00

U nás vede lego :-) není bez něj jediný den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
29.10.13 22:09

Souhlasím…LEGO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
29.10.13 22:14

Taky hlasuju za duplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
29.10.13 22:39
@Hlafka píše:
Jukni na nejaky od Quercetti, treba nakou mozaiku.

Quercetti má nádherné hračky, ale žádná z dostupných na českém trhu není „stavebnice pro tříletou holčičku“ (snad leda potrubí, ale i o tom bych pochybovala)… „mozaika“ je od stavebnice „hooooodně“ daleko. ;)

@Andulinečka, Na klasické stavění taky určitě doporučuju Duplo - případně MagFormers Soft Block.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
29.10.13 22:45

Tříleté bych už koupila „malé“ Lego, máme ho od 2,5 let malé a docela si s ním vyhraje - i když přímo nestaví (to musí manžel nebo já), spíš ji baví si na podložce z kostiček dělat různé barevné obrazce. Máme takovou tu základní sadu DeLuxe - 650 kostiček a letos Ježíšek přinese ještě velký růžový box s kostkama.

• Citovat
  • Upravit
26574
29.10.13 22:56

Máme lego duplo a teď se mi líbí magformers, ale dárky už jsou nakoupený, takže smůla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.10.13 23:04

Urcite Duplo. Lego je moc maly. I moje 6 leta neter, ktera ma doma hromadu Lego Friends chce ty vetsi kostky. I mne se teda Duplo libi vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 08:44

Lego Duplo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
30.10.13 10:54

Holky jste zlatíčka :hug: :* :potlesk: koupím lego duplo a mozaiku kloboučky a také se mi líbí domino dětské tak bych objednala s té stránky vše ale jen tak to sice nepatří do této diskuze ale škoda že na té stránce nemají i dětskou pokladnu že bych to objednala všechno s jedné stránky, malá má za chvíli narozeniny:-)asi nevíte o některé stránce kde to je všechno :D Jo a ještě které lego je lepší???posílám fota. děkujíííííííííí :mavam: u té první fotky právě nevím jestli je to to samé nepíšou nikde kolik je tam kusů a je to za stejnou cenu jako to druhé tam je 650kostek.

• Citovat
  • Upravit
5862
30.10.13 11:01

@Andulinečka
No podle mě to stejné není, to první je Duplo a to druhé klasické malé lego. Já bych teda pro tříleťačku volila určitě Duplo. A spíš než jen kostky, tak spíš nějakou sadu, kde jsou zvířátka, panáčci, nábytek, takže třeba ZOO nebo Domeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí