Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenoti s těmito boby od německé společnosti KHW? Jsou vhodné již pro 1,5 staré děti? Vydrží i delší dobu, tzn. aby to nebylo jen na jednu sezónu? Jsou bezpečné a odolné?
@LadyLada píše:
Ahoj, teď na ně koukám na netu. Koupili jste je nakonec?
Koupili a vypadají bytelně a suprově, určitě nějakou dovu vydrží..jen černá není černá ale spíš takvá tmavší šedá…už jen čekáme na sníh..
@evuska11 Děkuji za reakci a jak na tom mrňous sedí, myslím z hlediska bezpečnosti. Nehrozí, že se z bob skutálí? My máme kluka 21 m.
Ne ne, záda jsou dostatečně vysoká..sice zde není pásek na připoutání ale myslím že to ničemu nevadí, jelikož záda jsou vysoká a i boky jsou lehce zvýšené…prostorově jsou dostatečně velké..
Ahoj holky co máte tyhle boby jste s nima spokojení? Co koukám na net tak se mně líbí nejvíc i fain recenze.. jen ta cena teda nic moc..
kdyby se chtěl někdo za rozumnou cenu zbavit, tak dejte vědět ![]()
@aakaficko Včera napadl první sníh a malej je nemocnej. Loni se na nich vezl jen jednou, takže vážně nepovím. Něco mi na nich ale vadilo, už nevím přesně co
musela bych do sklepa…
@LadyLada aha… tak to mě mrzí, že je prcek nemocnej.. tak ať jste brzo zdraví a sněhu užijete ![]()
My je máme a jsou opravdu super..měli jsme je loni kdy jsme je vyuzili hlavně na horách a to dcerce byl 1,5…letos jsme je take uz vytahli a nemaji nadále chybu..sduper je operka zad, jsou dostatecne velke i pro starsi deti takze nemusis kupovat hned jine…a maji dfole jakoby lyziny takze nemusi byt venku ani moc snehu a jezdi i tak paradne..jedina vec co mi trochu vadi ze to jak tahnes tak se pak neda nikam pridelat, resp. dá, ale vede se to pod bobama takze je to neprakticke aby jsi na kopci to porad takto pridelavala…ale neni to takovy problem proste ten spagat das diteti do bobu a je to…takze za me vrele doporucuju..cena sice nic moc ale myslim ze oprvadu vydrzi, plast je opravdu dost pevny…
@evuska11 parada, sehnala sem za 400 kc pres bazarek, zitra pro ne jedeme a pak hned vyzkousime, doufam, ze jeste nejakou dobu snih vydrzi.. diky
![]()