Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím ![]()
maminka (mám mladou maminku
) bude mít za dva měsíce promoci. Inspirujte mě, prosím, jaký dárek jí koupit
.
Děkuji
Něco tématického? Myslím směrem do oboru, ve kterém promovala.
Já bych třeba ocenila poukázku na speciální (thajskou, lávovou, čokoládovou, …) masáž nebo něco podobného.
Asi nic tematického.. Promuje v oboru specialni pedagogika (péče o postižené děti/dospělé).
Mášaž by se jí jistě líbila. Spíš ale přeýšlím nad tím, zda jí dát něco na památku a nebo právě nějaký takový zážitek.. ![]()
Záleží na tom, jestli je spíš sběračka (památeční hrnečky, staré výkresy dětí atd.) nebo uživatelka (ráda cestuje, chodí do restaurací, do kina atd.).
Zážitky dostává poměrně často (narozky, svátek..) a vždycky je nadšená. Občas dostane i nějaký věcný dáreček a nadšená je taky
. Asi jí nechci koupit nic, co si vystaví na poličku. Na to zase není. Jen by se na to prášilo
. Má ráda kočky. Tak že bych jí koupila kotě
? Ale to už by byla si pátá kočka v baráku
![]()
Fotoalbum do kterého (třeba časem) dodáš fotky z promoce - ať má památku i na učitele a „spolubojovníky“, rámeček na diplom …
Tak snad jedině roční sponzoring nějaké velké kočkovité šelmy v Zoo nebo dokonce zážitek - na den ošetřovatelkou v zoo
.
Milli píše:
Tak snad jedině roční sponzoring nějaké velké kočkovité šelmy v Zoo nebo dokonce zážitek - na den ošetřovatelkou v zoo.
Ty jo, tak jsi mě teď dostala
. To je super nápad
. Díky ![]()
Akční nápady dnes moc nemám, ale na památku šperk? Záleží, co je za osobnost.. Nebo oblíbený parfém či poukázka do nějakého pěkného obchodu ![]()