Dárek za promoci pro maminku

1430
26.1.12 13:41

dárek za promoci pro maminku

Zdravím :mavam:
maminka (mám mladou maminku 8) ;) ) bude mít za dva měsíce promoci. Inspirujte mě, prosím, jaký dárek jí koupit :kytka: .
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
26.1.12 13:45

Něco tématického? Myslím směrem do oboru, ve kterém promovala.
Já bych třeba ocenila poukázku na speciální (thajskou, lávovou, čokoládovou, …) masáž nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.1.12 13:50

Asi nic tematického.. Promuje v oboru specialni pedagogika (péče o postižené děti/dospělé).
Mášaž by se jí jistě líbila. Spíš ale přeýšlím nad tím, zda jí dát něco na památku a nebo právě nějaký takový zážitek.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.1.12 13:57

Záleží na tom, jestli je spíš sběračka (památeční hrnečky, staré výkresy dětí atd.) nebo uživatelka (ráda cestuje, chodí do restaurací, do kina atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.1.12 14:06

Zážitky dostává poměrně často (narozky, svátek..) a vždycky je nadšená. Občas dostane i nějaký věcný dáreček a nadšená je taky :mrgreen: . Asi jí nechci koupit nic, co si vystaví na poličku. Na to zase není. Jen by se na to prášilo :nevim: . Má ráda kočky. Tak že bych jí koupila kotě :mrgreen: :lol: ? Ale to už by byla si pátá kočka v baráku :mrgreen: :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
26.1.12 14:06

Fotoalbum do kterého (třeba časem) dodáš fotky z promoce - ať má památku i na učitele a „spolubojovníky“, rámeček na diplom …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.1.12 14:09

Tak snad jedině roční sponzoring nějaké velké kočkovité šelmy v Zoo nebo dokonce zážitek - na den ošetřovatelkou v zoo :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
26.1.12 14:10
Milli píše:
Tak snad jedině roční sponzoring nějaké velké kočkovité šelmy v Zoo nebo dokonce zážitek - na den ošetřovatelkou v zoo :think: .

Ty jo, tak jsi mě teď dostala :dance: . To je super nápad :mrgreen: . Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.1.12 16:03

Akční nápady dnes moc nemám, ale na památku šperk? Záleží, co je za osobnost.. Nebo oblíbený parfém či poukázka do nějakého pěkného obchodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný