Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, tchýně má o víkendu narozeniny a my jsme ji chtěli koupit dárkový koš s bezlepkovými věcmi.. ale vůbec netuším, co je dobré. Můžete mi poradit a poprosím i kde to kupujete.. (máme týden oslav, v pondělí slaví rodiče zlatou svatbu ![]()
Jestli mas nekde pobliz DM, tak maji solidni vyber - i susenky atd. (prodavacky te navedou) jinak ve vetsich zdravych vyzivach maji dost veci a i poradi.
taky tesco, interspar atd. ma sekci (vetsi u dia vyrobku) a poznas to tak, ze na vyrobcich je znacka preskrtnuteho klasu obili.
Melu byt: vetsinou u dia vyrobku - jako, ze tam kde jsou dia, tak to bude nekde pobliz ![]()
@pavlasu Skvělý nápad, my s manželem jsme oba „bezlepkáři“ a stejný dárek jsme dostali od mých kamarádek jako svatební dar. Nejvíc jsem ocenila, právě to, co jim to muselo dát práce, než to všechno vykoumaly. ![]()
Záleží odkud jsi, v každém obchodě mají něco, Albert má bezl. výrobky v oddělení dia, výborné jsou polomáčené (žlutý obal), pak sušenky s vlákninou (modrý obal), hodně výrobků je i v Kauflandu, tam je problém, že to mají mezi běžným sortimentem, ale pokud navštívíš zdravou výživu, tak tam toho bude dost. Pak svou značku má i Interspar a dobré jsou výrobky Celihope - všechny mají modré obaly, záleží co budou mít obchodě. Já myslím, že bude i ráda za mouku, vzhledem k její ceně. Zkus se podívat v Globusu - mají tam i hotové výrobky od Scharu, třeba buchty, různé piškoty a sušenky.
Není špatný výběr i v Billa. Jinak dá se sehnat i bezlepkové pivo
Sušenky, chléb a je potřeba koukat i na salámy. Taky se dají sehnat bezlepkové.
Přesně tak, DM, nějaké zdravé výživy (myšleno různé menší prodejničky) také mají, kaufland (tam i připravené směsy na kaše, pečení, rizota)… teď už toho je dost
Kamarádka (celiak) si pochvaluje bio obchůdky, ne že by vyžadovala bio, ale tam často mají křupky a sušenky a podobné z amarantu a jiné bezlepkovvé mouky
My jsme už byli v bille a u nás v bio krámku.. jenže když nedržím dietu, tak netuším co je dobré a co jí bude chutnat.. Takže jsem chodili, paní v krámku říkala, že se hodně kupuje hlavně mouka a chleba a jinak taky moc nevěděla:-) takže děkuji za konkrétní výrobky a ostatním samozřejmě taky děkuji.
Ahojky,
tak to by mně udělalo taky radost ![]()
DM drogerie - převážně zn. Schär slané preclíky, polomáčené sušenky, wafle, mouky…
Billa - Schär slané preclíky, Glutaline polomáčené sušenky, kukuřičné těstoviny (zelený obal - jsou výborné a nejsou drahé), bezlepkové piškoty, takové bramborové trojúhelníčky s příchutí (jako chipsy), amarantové chipsy, mouky…
Albert hypermarket - Glutaline polomáčené sušenky, Pravé bezlepkové sušenky s jablečnou vlákninou…
Pokud si i doma pečenou bzl chleba či koláče, tak můžeš do balíčku přidat i Schär mix B a C ![]()
@Valentynka píše:
Ahojky,
tak to by mně udělalo taky radost![]()
DM drogerie - převážně zn. Schär slané preclíky, polomáčené sušenky, wafle, mouky…
Pokud si i doma pečenou bzl chleba či koláče, tak můžeš do balíčku přidat i Schär mix B a C
Billa - Schär slané preclíky, Glutaline polomáčené sušenky, kukuřičné těstoviny (zelený obal - jsou výborné a nejsou drahé), bezlepkové piškoty, takové bramborové trojúhelníčky s příchutí (jako chipsy), amarantové chipsy, mouky…
Albert hypermarket - Glutaline polomáčené sušenky, Pravé bezlepkové sušenky s jablečnou vlákninou…
Přesně tohle jsem potřebovala:-) a to poslední mix b a c je mouka?
Ahoj,
produkty share (nebo tak nějak se to píše) jsou bezlepkové, jsou i korpusy na pizzu, různé muffiny a tak. U nás to mají i lékárny a je možné se zeptat, objednají. Jiná firma má i listové těsto bezlepkové. Existují hotové koláčky, loupáčky, rohlíky, těstoviny. Určitě toho najdeš mnoho. Manžel to drží a během 10ti let, co jsme spolu, se trh úžasně rozšířil, že kupuju už jako normoš
potraviny a nemusím nikam jezdit a kupovat do zásoby.
Ja mam hrozne rada tie susenky jablecne, myslim ze maju modry obal, tie by som jedla na kila a velmi dobre su od scharu http://www.ekoworld.cz/…21g/d-71888/ a http://www.nanacelia.sk/…ltipack-350g v globuse maju dobre pernicky bezlepkove
Určitě napišu
globus tady nemáme, takže v sobotu ráno vyrazíme do bily, alberta a dm ![]()