Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky, mému broučkovi bude na vánoce 9m a ráda si nechám poradit jaké dárečky koupit pod stromeček.
Co si vybavuju u nás, tak nejlepší byly věci, do kterých se máčklo, bouchlo, atd. a ta hračka nějak reagovala. Nejlépe vydala zvuk.
ahoj.U nás měly největší úspěch kouličky na stromečku,světýlka a papíry z dárků.
Ale samozřejmě vedly ozvučené věci.Telefon,volant,houkající mašinka atd. ![]()
Máme aktivní chodítko, vepředu se na panelu dají mačkat různé puntíky a hraje to, nebo se za tím dá chodit a dítě se přidržuje.
hodně populární byl takový panel, kde bylo pět poklopů a nad každým bylo pět různých čudlíků, jeden se přepínal ze strany na stranu, jeden se otáčel jako klíč a tak dále. Když se knoflík správne manipuloval, tak se otevřel poklop a z pod něj vyskočilo zvířátko. Nejdřív to neuměl otvírat, tak jsem mu to otvírala já a on zavíral poklopy, pak se to naučil otvírat, vyhrál si s tím snad 6m ![]()
dobrý je taky prolézací tunel, mají v ikea, je lehounký a když si s ním zrovna dítě nehraje, jde krásně složit a nepřekáží
Hrací auto, máme hasiče a Mates vydrží dlouho mačkat čudlíky, buď hraje nebo rlzně troubí a vydává jiné zvuky.
Á už je to tady Vánoce v srpnu ![]()
Záleží jestli máš holku nebo kluka. U nás bylo populární všechno, co se nějak hýbalo nebo mělo kolečka. Vedl telefon na kolečkách s mačkacími čudlíky, které hrály.
Děkuju za rady. Už se strašně těšim jaký budou reakce z novejch hraček. V 9m by měl mít už trošku rozum,ne? A dárečky chápat.
motika píše:
Děkuju za rady. Už se strašně těšim jaký budou reakce z novejch hraček. V 9m by měl mít už trošku rozum,ne? A dárečky chápat.
ynovi je teď 9m a musím říct, že nové věci registruje, ale hned ho přetanou bavit… moc rozumu nepobere píš ho bude zajímat tromeček víc než dárky
a na vánoce je ještě brzy nemyslíš??
Hmm, tak mi jsme si nechali taky poradit, nakoupili jsme mu kde co - první Vánoce, ještě narozeniny 25.prosince, a prd ![]()
Nejvíc se mu líbil balící p apír, takže celý večer šustil papírem
, že by příští Vánoce nakoupila dvě role balícího a dala mu to pod stromek
![]()
kvaček, přesně, balicí papír byl v tu chvíli mnohem zajímavější. ![]()
U nás byly první vánoce taky v 9 měsících a úspěch měl vkládací hrnec od Fisher price a aktivní chodítko s vkládačkami a zvuky. V tomhle věku ještě byly oblíbené plastové kroužky na kolíku a pyramida z kelímků. Kupodivu balicí papír malou nezajímal.:-)
Malý měl loni na vánoce 9 měsíců… Dostal odrážedlo, které nám ale je doteď k ničemu, jelikož na něm nejezdí ![]()
Pak pár hraček - v té době už jsme schovávali chrastítka a začal si hrát s dřevěnými kostkami, autíčky, dostal taky zvukové pianko, vláček…
Ale balící papír vedl, to jo ![]()
ahoj, tak nas Kubisek bude mit na vanoce 14m, v soucasnosti jedeme 10m a nejlepsi hracky jsou varecky, a vse co se da vytahnout a cucat, papiry jsou taky super ty se daji hodne dobre trhat… Mam strach, že letos na vanoce poleti vanocni stromecek…
Janiku, u nás loni letěl
Naštěstí tedy až někdy po novém roce, takže jsem rovnou odzdobila a uklidila
Švagrová ho mívá kvůli dětem u okna a přivázaný ke klice ![]()