Dárky k Vánocům pro dítě 11 měsíců?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.11.25 21:13

Dárky k Vánocům pro dítě 11m?

Ahoj, mám syna 11m. Hodně věcí zdědil po starším a já jsem v koncích s nápady na dárky. Nějaké stavebnice ho nezaujmou, vše nejlépe do pusy a jediné, co ho dokáže zabvit jsou míče a něco, co může sledovat. Sám zatím nemá snahu něco stavět nebo zkoušet dávat tvary do otvorů apod. Takže co jiného kromě plyšáka, muchláčka pořídit?
Napadl mě nějaký ten lezoucí medvídek nebo neposedný míček, ale vyplatí se? Bavilo by ho to déle? Knížek od Svojtky máme plno.
Prosím pomoc, jsem v koncích. 😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13731
30.11.25 21:14

Řekla bych, že mu to bude úplně jedno. Takže bych koupila cokoli, co mi padne do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.11.25 21:18

Já mám podobné dilema. Myslím, že mu zabalím balíček křupek - ty miluje a možná nějakou hračku do vany.
Nebude z toho mít rozum, spíš to je kvůli starší, která napsala na dopis pro Ježíška taky o dárek pro brášku, protože on ještě neumí psát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64944
30.11.25 21:18

Co kuličková dráha? Buď ta klasická na kuličky nebo na autíčka
 https://www.alza.cz/…d4401495.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.25 21:23
@vokishka píše: Více

Takove věci by právě lítaly vzduchem. 😂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.25 21:24
@Veronika9870 píše: Více

Přesně. Když měl starší rok, tak jsme dárky ani neměli.😃

• Citovat
  • Upravit
121
30.11.25 21:35

Malé bude 8 měsíců, přemýšlím, že zabalím nějaké křupky a možná i nějaké ty kousátka, co už dávno máme doma, spíš jen aby tam něco měla. Takové divadýlko pro tu starší, vyloženě se mi nechce kupovat žádná nová hračka, i plyšáků máme plno, další nechci. Myslím, že tomu miminu to je úplně jedno, stejně z nějakých Vánoc nemá rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
30.11.25 21:42

Nekupovala bych mu nic, ale vzhledem k tomu, že máte starší dítě, tak kvůli němu bych mu zabalila něco, co potřebuje a koupila bych to stejně. Kosmetika, drogerie, jídlo, oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
30.11.25 21:57

Já osobně bych koupila nějaké malé Duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
30.11.25 22:28

Já koupím jen nějakou knížku (starší už je větší, takže takové ty fakt pevné stránky už tu nemáme), pak nějaké sušenky nebo křupky a jednu malou krabičku Duplo, co jsem tu měla někde zapomenutou 😀

Původní plán byl něco nového do vany. Ty staré hračky už jsou dost odrbané a špatně se točí a využily by to obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8839
30.11.25 22:29

Taky bych koupila Duplo, plyšáka, kreslící podložku nebo něco kreativního a klidně křupky, sušenky, kapsičky. Co mají oba kluci rádi. Nic je drsné, smutné.
Albi tužku a knížky máte?
Chodíte na dětský karneval? Jestli jo. Tak bych kostým koupila oběma. Případně vyrobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
30.11.25 22:48

Psala, že mají všeho hodně, hlavně plyšáků, tak to je rada kup plyšáka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6609
30.11.25 23:35

U nás teda kulickodraha nelitala a to háže stále se vším, ty kuličky ho fascinují, může to sledovat. To vůbec není špatný nápad. Potom třeba zatloukačka a u nás frčel quiet book, spokojeně to škubal a všude rozhazoval, nalepila jsem zpět a jelo se znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5356
1.12.25 01:30

Jak starý je ten starší?
Zeptala bych se staršího sourozence, co si myslí, že by měl Ježíšek přinést mladšímu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 06:38
@TRG píše: Více

4 roky, to už jsme taky řešili. Ale má problém vymyslet, co by přál sám. 😃
@Kelsey1 Albi knížky u nás taky jedou ve velkým. Další tužku mám v plánu příští rok. Nic nepřipadá v úvahu zvlášť kvůli staršímu.
@Zeoli Chci pořídit jen něco na spaní na přitulení, víc toho už nepotřebujeme. 😂 Starší má zajíčka Moonie a večer musí být v posteli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino