Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte vsichni, taky vas uz zastihla vanocni horecka
mate uz vymyslene darecky???ja se v tom tento rok nejak placam
vubec nevim co Matymu koupit
je mu 2,5let.mate nejaky tip
diky
Tak já už mám po vánoční horečce-nakoupeno, zabaleno. Ještě napeču a můžou Vánoce přijít
![]()
@Marka76
cože? Tak to klobouk dolů! Já teprve začala s nákupem, nijak to ale nepřeháníme
Dcera si řekla co chce, tak se podle toho řídíme a ostatním jen drobnosti.
@mmiška co tak nějakou stavebnici?
Já balila o víkendu
.Letos jsem to stihla fakt brzo ![]()
@Marka76 píše:
Tak já už mám po vánoční horečce-nakoupeno, zabaleno. Ještě napeču a můžou Vánoce přijít![]()
Ahojky tak já už mám dárky aspoň v hlavě, ale koupenýho nic. Dcera má v březnu 3 roky a na Vánoce dostane od nás mluvícího a chodícího poníka Pinky Pie, stojící kreslící magnetickou tabuli (viděla jsem ji v Dráčíku)a nějaké hračky do vody, od jedný babičky už má koupený domeček pro panenky a druhá babička koupila skluzavku Smoby (je teď v Pompu v akci) a od dědečka vláčkodráhu. ![]()
Taky se hlásím k těm, co už mají nakoupeno
jen zabalit a je to!
Tak u nás už nakoupeno, už jen pár drobností. Okna umytá, vánočně uklizeno. Jen upečeme cukroví a vyzdobíme byteček a o adventu už nebudeme nic nělat, jen se užívat a těšit se na vánoce…
Jeee já nemám nic nakoupeno tak poradte co jste koupili? pro synamám v lánu autodráhu a nějaké drobnosti, ale pro nejmladší vubec netusim hodne hracek má poprvním tak nevim.
Coz o to, darky nakoupene, zabalene, jeste drobnosti, najit vanocni vyzdobu, no okna budu mit asi nekdy nevim kdy, no a cukrovi pred vanocemi, o kapra a stromek se stara manzel, takze pohoda…letos se vasnim s rozumem…
Já se taky chystám už jen zabalit… chybí mi jen objednat kalendáře s fotkama holek… ale pro děti mám vše ![]()
Ahoj:) já nemám nic. Máme 2 měsíční holcickua pejska, myslim, že bude veselo.
Vůbec nevim, co kdy kde nakoupim, co upecu, kdy umeju okna, a hlavne kdo mi da ty tisice na dary.:D
Uz mam depku…kdyz vidim jak to tu mate hotove:))))
Ale jedno je hlani, ja i muž se těšíme.
@mmiška Já bych zašla do dobrého knihkupectví, viděla jsem pro kluky krásné knížky třeba „Na stavbě“ je u toho povídání, roztahovací hrací deska a sada autíček o velikosti angličáků jako tatrovka, válec, jeřáb, bylo to moc hezké…málokdo knížky malým dětem kupuje, ale dceři knížky kupujeme, posadíme si ji na klín a je to nej dárek. Pak je fajn stavebnice, třeba Lego nebo nějaká levnější náhražka…ale viděla jsem super policejní stanici anebo pak mě napadá prodávají jakoby patrové parkoviště s cestou kolem, k tomu jsou autíčka, značky, semafor - nebylo to ani moc drahé, myslím v Dráčikovi to měli......Ale co vím, zajímá je, když se dá něco otvírat, vyklápět nebo tak (třeba traktor, popelářské auto, sanitka)…už mě asi víc nenapadá, pač doma mám holčičku ![]()
Tak my jsme klukovi ve dvou letech dali garaz s drahou od Wader a sadu anglicaku a byl nadseny a vic nepotreboval.
No tak vsem co maji nakoupeno tise zavidim
Matys ma rozmazlujici 4babicky a 4dedecky tak si dovedete predstavit jak to v jeho pokojicku vypada
ma snad vse na co si vzpomene.ale popelarske auto je super napad, pak dokoupim nejake lego cars a zoo, taky chce kytaru, pak jsem videla velkou cerpaci stanici cars a nakoupim nejake knizky.at uz je po vanocich ![]()