Dárky na Vánoce pro neteř

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9031
26.11.25 06:46

Jednak je malá. Proč ji někdo nevysvětlí, neukáže, jak si hrát?
Vždycky si užívám, že můžu i pro neteř a synovce kupit dárky. Všechny děti v rodině. Samozřejmě hračky nejvíc. Knížky. Už jsou teda větší. Takže Minecraft trička tam budou mít. Něco dobrého. Co vím, že mají rádi. Lego samozřejmě.
Plus letos mají nějakou magnetickou stavebnici každý. Měli mini verzi na oslavě. Tak se s tím banda zabavila. Tak má každý svoji větší verzi. Kostky připomínají taky Minecraft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.11.25 06:53

Velmi dobrý je kinetický písek nebo nějaká magnetická stavebnice, jsou i levnější, nemusíš hned kupovat ty drahé, protože jak popisuješ, nechceš do nich investovat hodně peněz, ale najdeš i za pár eur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
26.11.25 07:29
@TRG píše: Více

To je dobrý napad, a někde jsem videla i sliz do vany. Jakoze se do vody nasype prasek a dite se koupe ve slizu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15266
26.11.25 07:40

Moje dcery ve věku mezi 3-6 rokem, měly rady různé kostýmy. Porad se převlíkaly za princezny, vily, čarodějnice atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
26.11.25 07:49

Kup nějaké hodně jednoduché puzzle a neřeš, že si s tim nebude hrat nebo se to někde bude valet. Nebo duplo. A ať si s tím dělají, co chtějí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
26.11.25 07:54
@Semtex píše: Více

to jsem doma zkusila s dětma a chlapa málem hráblo…stejně tak mám zakázány do vany soli s bylinkama atd., kvůli čističce a odpadům či co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
26.11.25 07:55
@Anonymní píše: Více

kupovat nádherné knihy dvouletému děcku je za mě holý nesmysl, potřebuješ něco festovnějšího, co něco vydrží…co Lego Duplo? to je celkem držák a zaujme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9031
26.11.25 07:57

V Action je třeba kreslící tabulka. Spousta jiných hraček za solidní peníze.
Tabulka je skvělá. Brali si je do auta, když se cestovalo někam. Když byla dlouhá čekací doba. Tak se nám zabavili, že si kreslili. Tabulky jsou skladné, lehké, takže jsem je dala do kabelky a bylo. Už máme velké pardály. Používají je stále. Učí se na nich slovíčka/fráze do jazyků. https://www.action.com/…ici-tabulka/
Některé máme, že mění na ploše barvy. Ale naše tabulky jsem kupovala na netu.
O víkendu jsem kupovala tuhle v Action. Nevím, jestli se střídají různě barvy.

Příspěvek upraven 26.11.25 v 08:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
26.11.25 08:02

Nejdřív si nafackuj zleva, pak zprava za to, jak mluvíš o neteři. 1.bordel v bytě, šťastné dítě. 2.beztak za ten bordel můžou ti, co jim nosí nadbytek hraček. Řešení: daruj zážitek. Voucher do herny, nebo vymysli vlastní voucher, třeba jet na vodu, nebo na stavění igloo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
26.11.25 08:15

U nás frčelo duplo a ty klasické dřevěné kostky, pořád si s tím děti stavěly. A vláčkodráha. Předškolákovi dle zájmů, my kupovali hodně i společenské hry, třeba piráty od mindoku. Pak i klasické lego, to děti milovaly. Teď už jsou velký, tak jedeme v oblečení, kosmetice apod. A já jsem tedy knihomol, tak dostávaly děti různé knížky.
https://www.zbozi.cz/…mart-pirati/
Kamarádka klukům zas kupovala hlavolamy
 https://www.svet-her.cz/hanayama/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3176
26.11.25 08:19

Vodní sliz neznám. Opravdu to nikde nešpiní okolo pak?
Poslední má zkušenost s klasickým slizem vlastní výroby na táboře, kdy se to chlapcům už v poměrně normálním věku vymklo kontrole a odnesl to poměrně drahý spacák. Už to u něj nikdo nikdy nedostal dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
26.11.25 08:20
@Semtex píše: Více

To jsme měli asi ve třech variantách! NEKUPOVAT! :lol: Nebo doporučit / darovat nepříteli. Děti to dost bavilo, o tom žádná, ale klouzalo to naprosto neuvěřitelně a dostat to z dětí i z vany nebylo tak snadné, jak by se podle návodu mohlo zdát. Poprvé to koupila ségra, když tu byli na přespávačku a dostala několik záchvatů smíchu, že přísahá, že to nedovezla, aby se mi pomstila. :mrgreen: Já pak zkusila ještě jinou značku, protože se to dětem líbilo, ale všechno byl mazec. A nevím, jestli to bylo horší, když jsme to udělali ve vaně v koupelně, nebo v dětském bazénku na zahradě. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
26.11.25 08:21
@Snopy123 píše: Více

To, co jsme měli, nešpinilo a nebylo místo, ze kterého by se to nedalo uklidit. Ale není to pro slabší povahy. Nejdřív přežít, jak v tom děti kloužou, pak přežít úklid a pak přežít naléhání na opakovanou koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3176
26.11.25 08:24

Puzzle teď měli třeba v Lidlu pro věk 3+ za 40 Kč :-)

Jinak asi záleží s čím si hraje a nehraje.
U nás jelo asi všechno v tomhle věku zmíněné - vláčkodráha (Ikea, Lidl, atd…) dá se k tomu dokupovat mraky kravin.
Duplo, i když u nás ve 4 letech přesedlali na lego a to je teď naprosto top. To nevím jak ostatní děti mají. Ale ve 3 letech super, jen mně by se asi už nechtělo do něj tak investovat.
Ale hodně záleží na zájmech. Někoho baví stavět ohrady a hrát si se zvířátky, někoho puzzle, někdo si hraje na doktorku, atd… Někdo prodává, atd…
Jo a ta magnetická stavebnice je taky fajn. Jen mám pocit, že u nás ve školce mají schválně snad tu nejdražší verzi, aby ji pak chtěly i děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí