Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím maminky, jak byste se postavily k podobné situaci. Manžel léta nemluvil se svou rodinou, rozhádali se s tátou. Po 15 letech se teď v říjnu dali dohromady, od má novou ženu a 15ti letou dceru. Moc o nich nevíme, ale chceme je na Vánoce samozřejmě vidět a dát jim nějaké dárečky. Co byste jim vybrali za dárky? Nějaké tipy?
Slečně bych dala poukazy - do kina a na nějaké nákupy, ať si sama vybere. Nějaká dobrá sladkost i slečnu třeba v pubertě potěší. Rodičům nějaký jedlý a tekutý dárek.
To je takové neutrální. Až se víc poznají, tak příští rok víc osobitější dárky.
@Kelsey1 Děkuju, jsem nějak mimo co se týče 15ti letých slečen, kde vlastně chodí nakupovat
Nemáš nějaký tip?
Já bych asi šla do něčeho neutrálního. Jídlo, kávu, čaje, nějakou bonbonieru atd.
Nějakou hezkou čokoládovou sošku… prostě takové ty věci, které 90% lidí neurazí.
@VERUNKA6 píše: Více
Moji mladou minulý týden potěšil třeba náramek Pandora. Ale ten dostala od kluka. Jinak nikdy nepohrdne poukazem na šmínky, nehty. Zajít si do kavárny s kamarády (včera zrovna byla) nebo do toho kina. Netroufám si, abych ji sama šminky kupovala nebo parfémy, oblečení. Má svůj vkus. Ale poukaz právě nic nepokazí a má ráda čokoládu, když má své dny.
@Tayen píše: Více
Jen aby slecna nebyla treba hubnouci maniak a nebo naopak nemela 150 kg.
Vite o nich neco?
Jinak ja jsem taky pro jedle a pitne darky, pokud clovek ty lidi aspon okrajove zna. Tzn. zda pijou vino nebo rum, atd
@Tayen Děkuju. Já třeba kafe nepiju, takže kdyby mi ho někdo dal, radost bych neměla.
@Kelsey1 píše: Více
Tak třeba poukaz do Sephory by se jí mohl líbit?
@Tarena píše: Více
Jen vím, že je hodně vybíravá na jídlo.. Takže možná to bude hubnoucí maniak ![]()
Je těžké dávat dárek někomu, koho neznáš. Dárky si přece dávají blízcí lidé. Asi bych požádala muže, aby se tě rodiny zeptal, co rádi pijí. Pije každý. Tam bych letos začala. Společným dárkem rodině by mohla být dárková sada Kitl syrobů, nebo každému extra jedna příchuť. Výborné jsou i naturfarm, mívají v akci v globusu, mají taky dost příchutí. Buď košík nebo jednotlivé do hezké tašky. Možná k nim skleničky…Kitl je třeba má. Pokud pijí kávu, zjistit, jaký druh. Nebo dárkovou kolekci čajů a k ní konvici od Tescomy. Krabičku porcovanych medů, pokud dávají přednost černému čaji. Pokud si rádi dají večer skleničku něčeho konkrétního, je úspěch zaručen. U mých příbuzných jede Lambrusco, Fragolino, lehké bublinky z ltálie. Já kdysi od rodiny dostala Dolce Gusto, měla jsem radost. U někoho, u koho jsi v životě nebyla, nemůžeš použít nic konkrétního do domácnosti. Takže radím jídlo, pití s doplňkem. Dávat dárky je radost…i novým příbuzným…
Nebo obchodní centra mívají dárkové poukazy, které platí ve všech jejich obchodech
@VERUNKA6
Těžko říct. Já bych třeba v 15 letech neocenila žádný poukaz nikam ![]()
Může. Ale letos bych šla raději fakt cestou poukazů. Dokud ji neznáte víc.