Dárky pro 6leté předškoláky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
8.11.15 17:22

Dárky pro 6ti leté předškoláky

Ahoj, jaké dárky k Vánocům budete kupovat 6ti letým klučinům?
Mám zatím vyhlídnuté toto:
http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…ano-zipline/
Ráda bych tipy na hračky, nepište prosím tablety apod.
Něco, co potěší, zabaví, poučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
8.11.15 17:28

Napadla mě nějaká stolní hra? Encyklopedie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.11.15 17:30

Co si napsal Ježíškovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.11.15 17:36

Mám šestiletou slečnu, tak napíšu takové ty obojetné dárky, co dostane k šestým narozkám a Vánocům (má to 4 dny po sobě): Encyklopedie http://neoluxor.cz/…sse--192355/ , hra Ubongo Junior, dětské prší a držáček na karty, hra Příšerky ze skříně, knížka se samolepkami, razítka s písmenky a magnetické divadélko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.11.15 17:55

Teď k svátku dostane Člověče nezlob se, knížku.
Jinak neví, co by chtěl.
Radost mu udělá skoro všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
8.11.15 17:56

Máme slečnu a kupujeme aktovku, možná rostoucí židli, kufr ( máme trunki a už je malý), asi ještě nějakou hru ( mohu doporučit ubongo junior, děti z carcasone, duch, karty- jednohlavé, smart hry od mindoku) knížku- u nás je velmi oblíbená třeba dědečku vyprávěj od špačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.11.15 18:04
@smudlinky píše:
Máme slečnu a kupujeme aktovku, možná rostoucí židli, kufr ( máme trunki a už je malý), asi ještě nějakou hru ( mohu doporučit ubongo junior, děti z carcasone, duch, karty- jednohlavé, smart hry od mindoku) knížku- u nás je velmi oblíbená třeba dědečku vyprávěj od špačka

Mindok za mě určitě taky, skvělá volba. :palec:
Ale Děti z Carcassone podle mě už nikoli, hrajeme denně se čtyřleťákem, a pochybuji, že by ho to tak bavilo ještě v 6ti. (Jako jo, bude hrát s mladší ségrou, ale asi už ne tolik.) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.11.15 18:05
@smudlinky píše:
Máme slečnu a kupujeme aktovku, možná rostoucí židli, kufr ( máme trunki a už je malý), asi ještě nějakou hru ( mohu doporučit ubongo junior, děti z carcasone, duch, karty- jednohlavé, smart hry od mindoku) knížku- u nás je velmi oblíbená třeba dědečku vyprávěj od špačka

Aktovku i rostoucí židli budeme taky kupovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.11.15 18:06

Ještě mi přijde super Albi tužka a k ní ty encyklopedie, třeba atlas světa:
 http://www.albi.cz/…atlas-sveta/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.11.15 18:09
@WaIl píše:
Ještě mi přijde super Albi tužka a k ní ty encyklopedie, třeba atlas světa:
http://www.albi.cz/…atlas-sveta/

tyjo, cena jak bejk, ale dobrý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.11.15 18:14

Kluk chce levhartika. Tak jsem mu nechala podle jeho obrazku usit hracku www.namalujsihracku.cz

Pak tenisovou raketu
Stavebnici
http://www.agatinsvet.cz/…i-set-135-ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.11.15 18:15
@momi33 píše:
tyjo, cena jak bejk, ale dobrý :think:

Cena je hrozná.. to je fakt. A ještě když vím, že se o to budou dvě děti rvát, a potřebovali by každej svojí tužku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
8.11.15 19:38

Naše má teda čerstvě sedm, teď k narozkám dostala deštník, dětský nožík, hru Superfarmář, 3D puzzle kouli, no a pak holčičí hračky - barbínu Meridu, MLP koníka, gumičky do vlasů, tetovací sadu (je to od celé rodiny).
K Vánocům mám zatím lego, barbínu Elsu, samolepkovou knížku o přírodě, vybarvovací tašku, určitě koupím nějaké knížky, láká mě to interaktivní pero od Albi, když to všichni tak chválí, možná hru Dobble nebo Osadníky z Katanu junior, od babiček, co vím, dostane společně s druhorozenou dcerou nějakou sadu panenek Anna a Elsa, hru Cestujeme po hradech a zámcích, dětské šminky, tchánovcům jsme navrhli dětskou baterku - čelovku nebo předplatné nějakého dětského časopisu.
@WaIl
Souhlas, podle mě jsou Děti z Carcassonne tak od 3,4 let max. do 6, aspoň naši dceru už to v 6 letech moc nebavilo. V pohodě hrajeme normální Carcassonne, ovšem bez sedláků, sice nemá ještě nic moc strategii a nedokáže škodit, ale štěstí jí přeje, takže mě kolikrát porazí. :)
U nás z her nejvíc boduje Kuřecí olympiáda, Želví závody, Look!, V kostce: Abeceda, Barvínek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
8.11.15 20:13

Pro naši šestiletou princeznu jsme koupili nové kolo, jinak chce princeznu Sofii a štěňátko s bolavou pacičkou od baby born. Asi ještě přikoupim nějakou barbie a hru, ale ty jí moc nebaví. Ona u ničeho nevydrží, nejradši lítá venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
8.11.15 20:32

Muzu doporucit brain boxy od albi :palec: maji ruzna temata, pro mensi deti jsou Moje prvni obrazky nebo Pohadky

My letos budeme kupovat Dobble detske, Hadej kdo extra, Duch! a Moje prvni Cesko. Vaham u Carcassone, jestli koupit detskou verzi nebo dospelou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný