Dárky pro děti do školky

458
10.11.22 13:20

Dárky pro děti do školky

Zdravím chtěla jsem se zeptat co dát dcerám k narozeninám do školky pro děti? Napadlo mě jim udělat mýdélka a dárkově jim je zabalit, pak jim koupit omalovánky a dát jim je s bonbony, nebo manžela napadlo koupit velký kornout a ten naplnit sladkostmi. Budu ráda za vaše typy co dát do školky k narozeninám tedy mimo klasického sáčku s bonbony. Předem děkuji

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1709
10.11.22 13:25

U nás ve školce teda moc bonbóny nechtějí. Takže já koupím, třeba jen takové ty malé pytlíky s gumovým(pro každé dítě)a třeba nějakou malou čokoládu. To si vezme každé dítě domu, a do školky ještě koupím třeba mandarinky, nebo hrozny, něco meloun a to si tam deti sní spolu.

• načítám...
35797
10.11.22 13:29

Tak děti asi mýdlo zrovna moc nepotěší :nevim: To mi přijde uplně mimo. Třeba bych koupila každýmu drobnou blbost typu bublifuk, klíčenka nebo jojo, ale taky záleží kolik jim je :nevim:

• načítám...
24992
10.11.22 13:30

Dávám sladké, pak se mi líbí ty mandarinky, které vypadají jak Nemo a dá se to do sáčku. K tomu jim beru velký štos nakopirovanych omalovánek.

• načítám...
33005
10.11.22 13:35

Děti nosily kindercokoladky a ty malé pytluciy Haribo, jednou měli minies mix cokotycinek (Snickers, Bounty, Twix) a jednou chtěla dcera rozdávat ledové čokoládky.

• načítám...
33005
10.11.22 13:36
@pikola píše:
Tak děti asi mýdlo zrovna moc nepotěší :nevim: To mi přijde uplně mimo. Třeba bych koupila každýmu drobnou blbost typu bublifuk, klíčenka nebo jojo, ale taky záleží kolik jim je :nevim:

A kolik jich je. Ono kupovat blbinu při 20+ dětech už vyjde na dost peněz.

• načítám...
33005
10.11.22 13:38

Jo a v létě třeba některé děti nosily meloun.

• načítám...
22907
10.11.22 13:40

Nosíme nějakou dobrotu hezky zabalenou třeba k tomu tetovačka, nebo nějaká pidi drobnost, je jich tam skoro 30 :D
Jednou jsem i pekla dort, nebo nesla ovoce..různě :)

• načítám...
4760
10.11.22 13:41

U nás se tedy žádné dárky nenosí. Když má dítě narozeniny, tak prostě jen přinese nějaký bonbony pro všechny a tím to hasne. Každý syn chodil do jiné školky a nikdy nic od ostatních dětí nepřinesli. Jen ty bonbony oslavenci přinesli a to jim učitelky rozdaly.

• načítám...
2021
10.11.22 13:47

Dceři do školky kupuju v Rakousku takové ty multipacky Kinder čokoládek, gumových medvídků, Pez bonbónů apd. Nebo když jsou v akci Kinder vejce, tak jich koupím plato a dárkově zabalím. Předáváme paní učitelce, ta jim je pak rozdělí do baťuzku či tak nějak.

• načítám...
7228
10.11.22 13:51

U nás občas nosí lízátka, Vietnamské sušenky (to když mají narozeniny Vitnamské děti) ale jednou dcera dostala malý bublifuk, který byl naaranžovaný do motýla z kvalitního barevného papíru, ten bublifuk byl jako tělo toho motýla, to mi přišlo fakt originální ;)

Jinak třeba razítka, ty samolepky nebo tetovačky.

My nosíme vždycky jen na oslavu do školky, někdy ty mini bonbonky balené po malých balíčcích z Lidlu

• načítám...
5889
10.11.22 14:07

U nás ve školce se i při narozeninách dělají balíčky. Většinou to je mix sladkostí a třeba bublifuk, tři balónky apod..Tak co třeba nějaký takový balíček? Sladkostí tam taky nemusí být moc, třeba jedna sušenka, pár bonbonů, lízátko, jedna kinder čokoláda…

• načítám...
1233
10.11.22 14:17

Synovi ve školce jsme teď dávaly dárečky do dárkových tašek jsme dali bublifuk a kokina.
Plus jsem napekla perníčky tak měly i to.

• načítám...
22051
10.11.22 14:33
@Vendy2722 píše:
Zdravím chtěla jsem se zeptat co dát dcerám k narozeninám do školky pro děti? Napadlo mě jim udělat mýdélka a dárkově jim je zabalit, pak jim koupit omalovánky a dát jim je s bonbony, nebo manžela napadlo koupit velký kornout a ten naplnit sladkostmi. Budu ráda za vaše typy co dát do školky k narozeninám tedy mimo klasického sáčku s bonbony. Předem děkuji

Sladkosti nebo drobnou hračku, barevnou propisku, obtisky, samolepky,…

Mýdélka pro školkové děti jsou hloupost, takovou věc v tomhle věku nijak neocení.

• načítám...
37132
10.11.22 14:37

U nás děti nosí sladké balíčky, syn už 2× dostal sáček a byla tam oplatka, nějaké čokoládové tyčinky, bonbony, mandarinka apod. Taky jsou fajn takové ty malinké Haribo sáčky, jak se toho koupi velký pytel a v něm je plno těch malinkých :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin