Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím chtěla jsem se zeptat co dát dcerám k narozeninám do školky pro děti? Napadlo mě jim udělat mýdélka a dárkově jim je zabalit, pak jim koupit omalovánky a dát jim je s bonbony, nebo manžela napadlo koupit velký kornout a ten naplnit sladkostmi. Budu ráda za vaše typy co dát do školky k narozeninám tedy mimo klasického sáčku s bonbony. Předem děkuji
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás ve školce teda moc bonbóny nechtějí. Takže já koupím, třeba jen takové ty malé pytlíky s gumovým(pro každé dítě)a třeba nějakou malou čokoládu. To si vezme každé dítě domu, a do školky ještě koupím třeba mandarinky, nebo hrozny, něco meloun a to si tam deti sní spolu.
Tak děti asi mýdlo zrovna moc nepotěší
To mi přijde uplně mimo. Třeba bych koupila každýmu drobnou blbost typu bublifuk, klíčenka nebo jojo, ale taky záleží kolik jim je ![]()
Dávám sladké, pak se mi líbí ty mandarinky, které vypadají jak Nemo a dá se to do sáčku. K tomu jim beru velký štos nakopirovanych omalovánek.
Děti nosily kindercokoladky a ty malé pytluciy Haribo, jednou měli minies mix cokotycinek (Snickers, Bounty, Twix) a jednou chtěla dcera rozdávat ledové čokoládky.
@pikola píše:
Tak děti asi mýdlo zrovna moc nepotěšíTo mi přijde uplně mimo. Třeba bych koupila každýmu drobnou blbost typu bublifuk, klíčenka nebo jojo, ale taky záleží kolik jim je
A kolik jich je. Ono kupovat blbinu při 20+ dětech už vyjde na dost peněz.
Nosíme nějakou dobrotu hezky zabalenou třeba k tomu tetovačka, nebo nějaká pidi drobnost, je jich tam skoro 30 ![]()
Jednou jsem i pekla dort, nebo nesla ovoce..různě ![]()
U nás se tedy žádné dárky nenosí. Když má dítě narozeniny, tak prostě jen přinese nějaký bonbony pro všechny a tím to hasne. Každý syn chodil do jiné školky a nikdy nic od ostatních dětí nepřinesli. Jen ty bonbony oslavenci přinesli a to jim učitelky rozdaly.
Dceři do školky kupuju v Rakousku takové ty multipacky Kinder čokoládek, gumových medvídků, Pez bonbónů apd. Nebo když jsou v akci Kinder vejce, tak jich koupím plato a dárkově zabalím. Předáváme paní učitelce, ta jim je pak rozdělí do baťuzku či tak nějak.
U nás občas nosí lízátka, Vietnamské sušenky (to když mají narozeniny Vitnamské děti) ale jednou dcera dostala malý bublifuk, který byl naaranžovaný do motýla z kvalitního barevného papíru, ten bublifuk byl jako tělo toho motýla, to mi přišlo fakt originální ![]()
Jinak třeba razítka, ty samolepky nebo tetovačky.
My nosíme vždycky jen na oslavu do školky, někdy ty mini bonbonky balené po malých balíčcích z Lidlu
U nás ve školce se i při narozeninách dělají balíčky. Většinou to je mix sladkostí a třeba bublifuk, tři balónky apod..Tak co třeba nějaký takový balíček? Sladkostí tam taky nemusí být moc, třeba jedna sušenka, pár bonbonů, lízátko, jedna kinder čokoláda…
Synovi ve školce jsme teď dávaly dárečky do dárkových tašek jsme dali bublifuk a kokina.
Plus jsem napekla perníčky tak měly i to.
@Vendy2722 píše:
Zdravím chtěla jsem se zeptat co dát dcerám k narozeninám do školky pro děti? Napadlo mě jim udělat mýdélka a dárkově jim je zabalit, pak jim koupit omalovánky a dát jim je s bonbony, nebo manžela napadlo koupit velký kornout a ten naplnit sladkostmi. Budu ráda za vaše typy co dát do školky k narozeninám tedy mimo klasického sáčku s bonbony. Předem děkuji
Sladkosti nebo drobnou hračku, barevnou propisku, obtisky, samolepky,…
Mýdélka pro školkové děti jsou hloupost, takovou věc v tomhle věku nijak neocení.
U nás děti nosí sladké balíčky, syn už 2× dostal sáček a byla tam oplatka, nějaké čokoládové tyčinky, bonbony, mandarinka apod. Taky jsou fajn takové ty malinké Haribo sáčky, jak se toho koupi velký pytel a v něm je plno těch malinkých ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.