Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Určitě ne žádné oblečení, spíš ta hračka. Mě potěšila taková dřevěná tahací housenka, je to sice pro starší, ale to přeci vůbec neva. A hlavně ty dřevěné jsou vážně krásné.
Ono miminko po narozeni toho moviteho asi moc neoceni (hracky), ale maminku potesi snad vsecko od oblecku az po plinky
ja myslim, ze bude mit radost z cehokoliv!
obleceni (koupila bych vetsi velikost protoze tech malickych budou mit urcite uz spoustu nakoupenou), plinky, chrastitka, cd s pohadkama,… ![]()
Urcite plenky a treba nejaky kvalitni prirodni olejicek na masirovani miminka
Já teď dostala krásnou, ale fakt krásnou klasickou zavinovačku. ![]()
Mě každý donesl nějaké věci pro miminko, takže mě nejvíc potěšilo, když si teta jako jediná vzpomněla na mě a donesla mi parfém a kytku.
![]()
@lovesmile píše:
Mě každý donesl nějaké věci pro miminko, takže mě nejvíc potěšilo, když si teta jako jediná vzpomněla na mě a donesla mi parfém a kytku.![]()
![]()
Já dneska narazila na tuhle stránku, kde jsou fotky, ale to je tak pěkně udělaný
, doufám, že vám to půjde zobrazit ![]()
@svituska píše:
Já dneska narazila na tuhle stránku, kde jsou fotky, ale to je tak pěkně udělaný, doufám, že vám to půjde zobrazit
https://www.facebook.com/media/set/?…
moc pěkné ![]()
Zeptala bych se kamarádky, co by si přála.
Např. kamarádka mi koupila deku do kočárku (tedy já jsem si ji s ní vybrala) na přání.
Kdo nevěděl, co má koupit, dal třeba pleny, nebo příkrmy, přesnídávky, dřevěné hračky..
Mojí dobré kamarádce se narodilo miminko a já vybírám dárek
Zatím to vypadá na klasiku, nějaká soupravička a chrastítko nebo podobná hračka. Ale říkám si, jestli to je vlastně vůbec dobrý dárek. Co z darovaných věcí na mimčo potěšilo nejvíc vás? Chtěla bych se vejít do 500. Děkuju.
Anonym proto, že kamarádka sem chodí a nechci, aby mě poznala..