Dárky pro partnery k Vánocům?

2916
25.10.16 15:53

Dárky pro partnery k Vánocům?

Ahojky, všimla jsem si, že se tu rozmnožila témata okolo Bánoc tak taky přidám jedno, chci se vás zeptat co budeme kupovat partnerům za dárky? P :) :) opřípadě odkad objednáváte? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
25.10.16 15:59

Ráda se k tématu přidám. Často mě chybí nápady.
A ještě mám otázku-dáváte si s partnerem dárky? Mě to přijde automatické, samozřejmé. Ale od cca poloviny lidí slyším, že kupují jen dětem a sobě vzájemně nic.Se slovy, že radši peníze investují do dětí, aby měly víc dárků. Mě to přijde hloupé, tím se děti naučí tomu, že oni dostávají všechno a rodiče nepotřebují nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
25.10.16 15:59

@onajeblond Ten můj nedostane asi nic, nějak moc za sebe poslední dobou utrácí :cert: :D Má tedy už vyčerpáno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
25.10.16 16:02
@lasička1 píše:
Ráda se k tématu přidám. Často mě chybí nápady.
A ještě mám otázku-dáváte si s partnerem dárky? Mě to přijde automatické, samozřejmé. Ale od cca poloviny lidí slyším, že kupují jen dětem a sobě vzájemně nic.Se slovy, že radši peníze investují do dětí, aby měly víc dárků. Mě to přijde hloupé, tím se děti naučí tomu, že oni dostávají všechno a rodiče nepotřebují nic.

no my ještě děti nemáme,ale taky mi to přijde divný,i partneři by si dárky dávat měli…

@Alušáček píše:
@onajeblond Ten můj nedostane asi nic, nějak moc za sebe poslední dobou utrácí :cert: :D Má tedy už vyčerpáno :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo takle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
25.10.16 16:05

@onajeblond každý rok, kazde Vánoce i narozeniny má celá moje i přítelova rodina problém s kupováním dárků pro moji drahou polovičku. Je totiž člověk, co si sám koupi, co chce (vzhledem k tomu, jak ty věci jsou drahé)…letos jsem se rozhodla, ze se celá rodina poskládáme jemu na kávovar a na narozeniny jsem připravila renovaci psacího stolu a židle, které má po dědovi…jinak pro nej vymyslet darky- :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
25.10.16 16:06

@lasička1 Minulý rok, jsme si s přítelem dohodly a koupily si společný dárek (kávovar), nic jiného jsme si mezi sebou nedávali a synovi jsme dali čtyři pět dárků, nic extra. Letos bych Štědrý den ráda vynechala, ale uvidíme. Nikdy jsem vánoce nijak moc nehrotila.

Dříve jsem přítelovi kupovala věci na auto, spíše takové menší doplňky, jako ozdobné ventilky na kola, držák na mobil, led neony na podsvícení, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
25.10.16 16:07

No :think: letos jsem bez nápadu.
Chtela jsem mu poridit odstrelovacku, ale on si ji stihnul poridit sam :zed: :D
Takze taky uvitam originalni tipy.

@lasička1 tohle by se mi nelibilo, preste z toho principu, ze „Jezisek“ nadelil detem, a rodice utreli nos..to ani nahodou. Ikdyby to mely byt jen blbe ponozky. :nevim: ale nedat si darek s tim, ze radeji investuji do deti?
Prijde.mi,ze dnes se do deti, bez pardonu, investuje az moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.10.16 16:12

@onajeblond den před vánocemi jedu k tatérovi a na tělo si nechám vytetovat to co k němu cítím a jak je pro mne stejně důležitý jako život a maličkost ve formě v to co věříme oba dva a co nás dalo dohromady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
25.10.16 16:17

Já si objednávám věci do domácnosti a vždy k tomu ještě dostanu něco vyloženě pro sebe (parfém, šperk…). A vzhledem k tomu, že je můj chlap hračička a technik, tak mu kupuji vyloženě věci na odpočinek a na pohrání. Většinou se domluvíme s rodinou a já to vyberu, něco dražšího, aby už to mělo smysl a složíme se.
Letos mu chci koupit od Lego technic stroj na dolování, je plně automatický… Ale osvědčila se mi i škola smyku, koulodráha, jeřáb na dálkové ovládání…
Pokud mají vaši chlapi rádi pálivé, tak znám super obchod s omáčkami (na netu), tam jsem mu taky namíchala balíček a bylo to. A jestli mají rádi pivo, tak od Pilsneru jsou různé dárkové balíčky. Dostal ode mě půllitr s osobním vzkazem, fusak na lahev, aby nechladla a lístek na prohlídku pivovaru (byli jsme a plně doporučuji…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
25.10.16 16:18

@onajeblond čekam o co si manžel napíše ježíškovi ale mam tady v záloze jedno triko tak to dostane a dál dle jeho přání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
25.10.16 16:18

Teda ženuška letos dostane nějakej krásnej korzet ( pokud se mi podaří najít) a nějakou sadu z perel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
25.10.16 16:20
@Denisa76 píše:
@onajeblond den před vánocemi jedu k tatérovi a na tělo si nechám vytetovat to co k němu cítím a jak je pro mne stejně důležitý jako život a maličkost ve formě v to co věříme oba dva a co nás dalo dohromady :srdce:
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.10.16 16:20

@jakanas :potlesk: :palec: taky bych nepohrdla korzety mám moc ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 16:21

@lasička1 Teda to by mi přišlo blbý, kdyby jsme si s partnerem nic nedali a dcerka by měla pod stromkem nasypáno :think: taky máme za celý rok zásluhy :lol:

Každopádně - já budu kupovat hlavolam, už mám super komiksové trenky :D a pak se muž překvapivě vyjádřil, že by chtěl longboard, takže si nějaký vybere… jako překvápko pro něj budu mít snapback ( ne není nám 15, ale taky ani 50 :) )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.10.16 16:22
@jakanas píše: :zed:

mlátit sebou nemusíš co ještě pro tebe není košér je pro druhé třeba strašně moc důležité ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný