Dárky pro učitelky MŠ a prázdniny

479
28.6.23 23:44

Dárky pro učitelky MŠ a prázdniny

Zdravím, blíží se konec školního roku a řeším kdy dát učitelkám dárečky. Syn bude do školky chodit i celý červenec, ale říkám si, že oficiální konec školního roku je teď v pátek. Syn ve školce letos končí, poukazy na wellness od třídy už paní učitelky dostaly při pasování předškoláčků, jde mi o kytičku a dáreček od syna. Takže vlastně nevím jestli to řešit teď v pátek nebo až poslední den kdy tam půjde. Říkám si, že v červenci už budou učitelky střídat i dovolené a ani tam ty naše nemusí být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26862
29.6.23 05:14
@Niki.J.B. píše:
Zdravím, blíží se konec školního roku a řeším kdy dát učitelkám dárečky. Syn bude do školky chodit i celý červenec, ale říkám si, že oficiální konec školního roku je teď v pátek. Syn ve školce letos končí, poukazy na wellness od třídy už paní učitelky dostaly při pasování předškoláčků, jde mi o kytičku a dáreček od syna. Takže vlastně nevím jestli to řešit teď v pátek nebo až poslední den kdy tam půjde. Říkám si, že v červenci už budou učitelky střídat i dovolené a ani tam ty naše nemusí být…

Kdy se to tak zvrtlo? Takove obdarovavani? Proc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.6.23 05:18
@cecetka píše:

Uz tady na to minimalne jedna diskuse nedavno byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.6.23 05:19
@Niki.J.B. píše:
Zdravím, blíží se konec školního roku a řeším kdy dát učitelkám dárečky. Syn bude do školky chodit i celý červenec, ale říkám si, že oficiální konec školního roku je teď v pátek. Syn ve školce letos končí, poukazy na wellness od třídy už paní učitelky dostaly při pasování předškoláčků, jde mi o kytičku a dáreček od syna. Takže vlastně nevím jestli to řešit teď v pátek nebo až poslední den kdy tam půjde. Říkám si, že v červenci už budou učitelky střídat i dovolené a ani tam ty naše nemusí být…

Dala bych ted, v tom prazdninovem rezimu jak rikas tam ty ucitelky nemusi trefit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
29.6.23 06:43

Poukazy na wellness? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.6.23 06:51

Dala bych v červnu.
Nedělám ve školce. Ale včera jsem dostala kromě jiného pastelky. Originální. Roztomilé. Takovou radost jsem dlouho neměla. Jak měsíček na hnoji se na ně furt culím :oops:. Viděla jsem takové pastelky včera prvně.
A krásnou svíčku jsem dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.6.23 07:08

Určitě poslední školní den. Jak píšeš - v prázdninovém režimu se tam učitelky různě střídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.6.23 07:34

Děkuji, poneseme tedy zítra…

@cecetka píše:

A není to naše věc? Syn taky dostal dárečky od učitelek a vždycky jim nosil i dárky k Vánocům. Má svoje učitelky rád a je rád, když jim může něco darovat. Já od zaměstnavatele mimo peněžních odměn průběžně taky dostávám dárky, jen tak za výkon a často v ne malé hodnotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.6.23 07:36

Doplním ještě, že učitelku ve školce beru jako mimořádné zaměstnání. Osobně si nedovedu představit, že bych denně, celý život, pečovala o 25 cizích dětí. Tohle může dělat jen někdo, kdo má děti opravdu rád a na našich učitelkách je to vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.6.23 22:59

Tak jsme na zítra připraveni. Dlouho jsem přemýšlela jaký „neškodný a praktický“ dárek na památku, až jsem usoudila, že nákupní taška se hodí každému :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.6.23 23:21

@Niki.J.B. krásné, krásné. Látkové tašky bych ocenila. Zbožňuji je. A pořád se mi ztrácí někde 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
30.6.23 01:14
@Kelsey píše:
@Niki.J.B. krásné, krásné. Látkové tašky bych ocenila. Zbožňuji je. A pořád se mi ztrácí někde 🙈.

Díky, já je mám taky ráda a zároveň nesnáším pracholepy, tak jsem to brala podle sebe. V těch krabičkách jsou čokolády. Tak snad zítra syn potěší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
30.6.23 08:06

Já přihodím další dotaz. Osobně nevím jak to ve školkách chodí, za nás se to tak bombastický neřešilo. Dneska jsem dovedla dítě do školky a tam všichni honosné dárky pro učitelky. My nic nedonesly. Ale dcera bude chodit celý červenec a má odklad, takže nastupuje zase od září. Měla jsem za to, že to není povinnost a připadám si teď divne, jenže je to těžké, komunikace se školkou značně vázne i s rodiči a já nemám moc přehled ani o tom, co se kolikrát ve školce děje, nebo co přinést. Přístup máme takový neutrální, nic extra "rodinneho a jednou i zbytečné nařčení, tak teď nevím co, nebo jestli donést aspoň něco v červenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.6.23 08:10

Tak přijít úplně s prázdnou je dost buranské. Když nevíš, tak je ideální vzít nějakou maličkost (třeba malý kornoutek oříšků). Odnést zpátky si to můžeš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
30.6.23 08:25
@terien píše:
Tak přijít úplně s prázdnou je dost buranské. Když nevíš, tak je ideální vzít nějakou maličkost (třeba malý kornoutek oříšků). Odnést zpátky si to můžeš vždycky.

No buranske to není. Ono dávat dárky není povinností, ale ok. Měla jsem v planu to dát až v červenci, kdy tam skutečně půjde tento školní rok naposled, ale hodím tam něco odpoledne, ať je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin