Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
daruji do dobrých rukou kocourka cca 6 měsíců starého, dostala jsem ho od kamarádky, ale bohužel na něj mám alergii a navíc jsem skoro v 7.měsíci těhotenství. Je hodný, mazlivý, snáší se se pejsky i s dětmi, ze začátku je ostražitý, ale rychle si zvykne. Nerada bych ho dávala do útulku, tak to zkouším ještě tady. Jinak bohužel se útulku nevyhne
. Osobní předání Praha 9 a okolí. Fotky ráda zašlu na požádání. ![]()
@Nejhodnější píše:Patří sem, protože není věc, ale je živý
To sem tak trochu nepatří… dej si to do bazárku
Porad nejake pravidla, ze vas to bavi, preji zakladatelce aby se kocourka podarilo udat do dobrych rukou, aby se tady nekdo nasel…v bazarku je mnohem mensi sance..nechapu proc to nekomu vadi, asi se nudi
Normálně mi šlo založit téma a v bazárku jsem něco jako „zvířata“ nenašla, tady ano. Je to celkem jedno, kam se to dá, hlavní je, že to tu je, to je pro mě momentálně důležité. ![]()
@dana59 píše:
Patří sem, protože není věc, ale je živýHlavně od letošního roku i podle práva
@KackaDoup Děkuji za podporu, jsem na dně s tím, že ho musím dát pryč a opravdu nemám náladu na rýpání!
Alergii chápu, ale v čem se vylučuje těhotenství a kocourek?
To přece není důvod se zbavit kočky, ne? Opravdu si ho nemůžete nechat? Přece, když si jednou pořídím zvíře, tak se ho tak snadno nezbavím, ne? ![]()
Mojí máti asi před měsícem kocourek utekl, stále čekáme, jestli se nevrátí.
Vůbec nevím, jestli ti mladí kocouři jenom nechodí někam na výlety - ještě jsme ho nestačili ani vykastrovat - nebo jestli se mu něco nestalo. Kdyby se nevrátil, tak bychom si ho i vzali, ale nevím jak dlouho jsi ochotna čekat…
Příspěvek upraven 26.02.14 v 09:46
@itsi No bohužel, v noci se dusím, pořád mám plný nos, řešila jsem to s doktorkou a ta mi řekla, že pokud mám takovouhle silnou alergii, můžu mít miminko taky alergika a to bych nerada
věřte, že mi to taky nedělá dobře, týden pořád brečím, nechci ho dávat pryč, ale co mám dělat? ![]()
@itsi píše:
Alergii chápu, ale v čem se vylučuje těhotenství a kocourek?To přece není důvod se zbavit kočky, ne? Opravdu si ho nemůžete nechat? Přece, když si jednou pořídím zvíře, tak se ho tak snadno nezbavím, ne?
Tak asi k uli te alergii, ne?
Tehotenstvi jsem brala jen jako informaci navic ![]()
@Takyjedna záleží na tom, jak vy dlouho budete čekat, až se vrátí, říkám, raději bych ho dala někomu do dobrých rukou, mám ho sice jen chvilku, ale jsem milovník zvířátek a láme mi to srdce, když ho musím dát pryč ( zase brečím jak malá) ![]()