Dávat homeopatii na imunitu?

315
2.9.22 13:32

Dávat homeopatii na imunitu?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdysi mě jedna známá říkala, že dávala synovi homeopatii na imunitu a že byl minimálně nemocný. Řěším to z toho důvodu, že dcera nastoupila do školky byla tam dva dny a už pokašlava.
Ty homeopatie byli :
Echinacea 3 kuličky ráno a Silicea 5 kuliček večer
A jednou týdně oscillococinum.
Jde mě o to jak dlouho to dítěti dávat? Jestli jen po dobu začátku když začne kašlat /mít rýmu nebo i preventivně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21565
2.9.22 13:37

Za mě je to celý předražený nesmysl. Vždyť tam nejsou žádné účinné látky, jen placebo nosič…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
2.9.22 13:42

Homeopatika se nemají míchat. Neberou se jako prevence, ale až na konkrétní obtíže. Takže co funguje jednomu, nemusí fungovat druhému. Pokud chceš jít cestou homeopatie, najdi si (ideálně postklasického) homeopata a nech si zvolit léčbu na míru tvému synovi.
Osobně mi ale přijde logičtější zapracovat na imunitě dítěte - tj. střeva - probiotika, betaglukany a pak otužování a dostatek vitamínů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.9.22 13:47
@RockFous píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdysi mě jedna známá říkala, že dávala synovi homeopatii na imunitu a že byl minimálně nemocný. Řěším to z toho důvodu, že dcera nastoupila do školky byla tam dva dny a už pokašlava.
Ty homeopatie byli :
Echinacea 3 kuličky ráno a Silicea 5 kuliček večer
A jednou týdně oscillococinum.
Jde mě o to jak dlouho to dítěti dávat? Jestli jen po dobu začátku když začne kašlat /mít rýmu nebo i preventivně?

Pitomost. Homeopatika jsou placebo.

A kdyby fungovala, tak se nesmi davat jako prevence. Podle te jejich svihle teorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.9.22 14:26

Mám skvělou zkušenost s Echinacinou sirupem. Homeo by se prý míchat nemělo a není jako prevence ne :think:

• Citovat
  • Upravit
Billi
2.9.22 14:27

Kdysi jsem brala homeopatika na imunitu. Za rok užívání jsem ze 150 omluvenych hodin klesla na 20.
Byly ne jako prevence, ale na posílení imunity. Vůbec nevím, jak se jmenovala. Ale bylo to několik tubicek a střídaly se.
Bohužel se mi už nepodařilo dopátrat, co to bylo.

• Citovat
  • Upravit
3139
2.9.22 14:42

Kup antiperle, účinek stejný, ale výrazně ušetříš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
2.9.22 14:43

Homeapatika se nedavaji preventivne. Musi se promorit, ze je nemocna v kolektivu je normalni. Nekdo ma ale stesti a deti se drzi zdrave, v mem okoli ale spise vyjimka dana geneticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
2.9.22 14:59

Přečti si, jak se vyrábí, a co obsahuje třeba ono „oscillo“ a uvaž, jestli budeš investovat a vkládat naděje zrovna do čistého cukru s nějakou zatoulanou molekulou z výluhu z kachních jater..
První, někdy i druhý rok ve školce je to zpravidla všechno nonstop na hromadě. Některé děti jsou prostě odolnější, ale je to jen tím, že jim takhle bylo dáno do vínku.
Nejlepší, co pro dítě můžeš udělat je, nechat ho vždycky doléčit jak to jen půjde a nestrkat do školky s barevnýma rýmama a kašlema, i když se to nabízí. Dohlížet doma na kvalitu vzduchu, otužování a přísun vitamínů. Kouzelné lektvary toto opravdu nenahradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
1.11.22 09:02

Dobrý den,

nejen zakladatelce jsem chtěla napsat, že na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA , kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.
S důvěrou se na ni můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem. Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…

Hezké podzimní dny :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová