Dceři bolí tvář

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
6.2.23 22:37

Dceři bolí tvář

Dcera má tři roky, občas sama říká, že ji bolí tvář.. Někdy řekne u jídla, že se kousla.. Když se jí občas zeptám, zda ji něco bolí (když se mi zdá jiná, než obvykle, unavená, nebo se mi nezdá..) nebo teď, že má od včerejška rýmu - ucpaný nos a zeptám se jí, zda ji neboli něco, tak mi jen řekne, že tvaricka.. Když se jí podívám do pusy, aft nevidím a zuby má bílé, nevím, zda bych poznala kaz.. Nevím jak dlouho to říká, když se jí zeptám, ale nějaký den to bude.. Neměli jste to taky? Co to může být? K lékaři kvůli tomu ji tahat nechci 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
6.2.23 22:57

Nemůže mít zánět dutin? Jakou barvu má sopel, když píšeš, že má rýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
6.2.23 23:10

Vzala bych ji k lékaři. Kromě zánětu dutin to může být výjimečně příznak i mnohem vážnějšího problému.

Toto uvažování nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.2.23 23:22

@Petule030 čirou, začala mít ucpaný nos včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.2.23 23:24

@1Pears1 mám ještě jedno malé dítě a nechci opravdu tahat děti k dalším nemocnim dětem, kde můžou chytit bacil a nám nakonec nic nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.2.23 23:26

@1Pears1 a hlavně mi ukazuje tvář, jak jsou zoubky.. Kdyby to bylo nosu.. Ale u zoubků, jak kdyby měla aft od zubů, párkrát se mi to stalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
6.2.23 23:30
@LuciiLucie píše:
@1Pears1 a hlavně mi ukazuje tvář, jak jsou zoubky.. Kdyby to bylo nosu.. Ale u zoubků, jak kdyby měla aft od zubů, párkrát se mi to stalo..

Normálně bych zvedla telefon a s doktorkou se domluvila, případně bych šla rovnou k zubaři. Naše doktorka podobné případy bere koncem pracovní doby po kojenecké poradně. Zrovna minulý týden takto byla dcera s achilovkou, dostali jsme doporučení na ortopedii, má zánět.

Teoreticky může mít i něco v té kosti, někde zánět, vzácně a teoreticky i nádor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
7.2.23 08:32

Tak kdyz ji nechces tahat k lékaři, tak proc tenhle dotaz neresis primo s pediatrou po telefonu, ze ti tu par laiku napise nejakou blbost nebo ze to nic neni…neni lepsi ten dotaz smerovat k lekarce a popsat ji to jako nam? Ona bude nejlíp vedet co by to mohlo byt a zda je nutne dite radsi videt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.2.23 08:42

A kdy byla naposledy u zubaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
7.2.23 08:45
@LuciiLucie píše:
@1Pears1 mám ještě jedno malé dítě a nechci opravdu tahat děti k dalším nemocnim dětem, kde můžou chytit bacil a nám nakonec nic nebude..

A nebo vam nakonec fakt neco bude a budes si to pak vycitat, ze jsi nesla?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí