Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, chudak mala.. nechce ji pediatr udelat nejake testy? Ja teda nevim a rozhodne te nechci nicim strasit, ale myslim, ze to muze klidne byt odraz nejakeho zdravotniho problemu. Bejvalymu nefungovala ledvina a prave to bylo citis z jeho dechu, jako aceton… Pokud ma zoubky v poradku, zkousela bych vazne patrat dal.
No na něco to ukazuje, chce to pořádné testy. Nenech se u doktora odbýt.
Ono prave tohle muze vzdy souviset s necim jinym, ex to taky nemel porad… opravdu bych resila nejake testy, aspon krevni obraz nevim…
@lísteček píše: Více
Není to jako aceton, ale jako kdyby měla zelenou rýmu třeba a přitom rýmu nemá
Píšete, že trpí na angíny. Co krční mandle? Já měla jako malá také pořád angíny a kolikrát bezpříznakové. Prostě mi nic nebylo ale náhodou se zjistilo, že mám angínu. Pořád a dokola antibiotika. Usazovali se mi v těch kapsách takzvané mandlové kameny a ty zápach způsobují. Na ORL jste byli?
Pije dostatecne? Vzdycky kazdych dvacet minut aspon maly dousek. Jedtli trpni na rymy a anginy, tak se ji muze vytvaret ma jazyku a patre bakteriovy povlak i ve zdravem obdobi a kdyz to nesplachne, tak to zapacha
Jenže na ORL mi žádanku pediatr nedá, podle něj je to v pořádku. Tak já budu muset na něj asi zatlačit.
Běžte na ORL. Může mít mandlové kameny, infekci na mandlích nebo v dutinách, může to být i od žaludku… Pediatr je trouba. Normální to není.
Dobrý den,
mám prosbičku. Dcera hodně trpí na angíny, vždy pozitivní streptokok a do toho hodně rýmy. Poslední dobou se stává i když je zdravá, že jí smrdí z pusinky a dokonce už jí na to upozornily i spolužáci. Řešila jsem to s pediatrem, prý když je zdravá, tak neví. Zoubky má bez jediného kazu, chodíme pravidelně na prevence i na DH, takže tím to také není.
Ráno si pořádně vyčistí zuby, já dočišŤuju, pořádně se vysmrká a třeba do půl hodiny to zase je. Přijde mi to buď z nosu nebo z krku.
Nemáte tip na nějaké vitamíny nebo něco? Dávám jí s sebou do školy mentolové bonbony, ale víc mě nenapadá.
Děkuji. Anonym kvůli maminkám spolužáků.