Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Boty nedědíme. Jak už tu někdo psal, boty a autosedačky vždy zá:,–(ně nové a co nejlepší. Jinak oblečení pro starší občas i z druhé ruky.
Ahoj, my botky taky nedědíme, a co vím, tak nám mamina taky kupovala vždy nové botky. Ale jak už tu někdo psal, třeba sněhule bych asi neřešila (neměla jsem po kom podědit) a holinky třeba taky ne.
My pro prvni kupovali boty nove, Anezka dedi po Tajovi ty co prezily a nejsou nejak vyrazne seslapane,a zrovna nam vysla velikost,zatim slo asi o troje boty, nozicky ma v pohode. Pro to treti uvazuju o tom, ze budeme kupovat nove od zacatku, dve deti uz prece jen botu hodne seslapou.
Po Vítkovi boty schovávám, ale taky je nechám jako náhradní. Na běžné nošení budeme mít pro Jonáše nové.
Ahoj, my máme spíše nové, ale pár poděděných taky máme. Myslím, že pokud nechodí pořád dokola v jedněch a střídají se, tak nevadí, že má dítko na noze občas poděděné boty.Samozřejmě ty poděděné musí být v dobrém stavu, ne po třech dětech, sešmajdané, atd…
A taky jsou určitě lepší pořádné, pevné i když poděděné botky než nové kecky made in vietnam
Kupujeme klukům sezonně botičky nové, podle potřeby. Papučky vždycky. Jen čím jsou starší, potřebují jich víc, hlavně tzv. lítací (na ven). Mladší občas podědí po starším ty jeho hezké, a má je na ven.
Zjistila, že jsem, že když těch bot mají víc, tak je nejen nezničí, teď nemám na mysli nějaký škrábanecale, ale ani stélka ani botička nejsou poničené.
Navíc zdravé botičky dnes lezou do peněz.
Myshka píše:Trendy valí kupředu šílenou rychlostí a co bylo za nás zcela běžné, je dnes skoro trestný čin.
Mluíš mi z duše. už teď je jasné, že na nové boty pro děti mít prostě nebudu, zvláště v batolecím věku. Budu muset doufat, že to dítě, které to nosilo před ním, to za ty 3 měsíce při svejch 10ti kilech snad moc nevyšlapalo. Snad budou lepsi pouzite kvalitni, nez nove od vietnamce.
Pudlo - onehdy probehl v nejakych novinach test a boticky od vietnamcu v nem dopadly lepsi nez lecktery znackovy boty s cenama od tisicovky vejs
Takze ono taky ne vzdycky vysoka cena=vysoka kvalita.
Ja pro deti vzdycky kupuju ve vyprodejich lonskych modelu a do 4 let jsem se vzdycky vesla do petistovky za jedny botky. A kolikrat natrefim i na opravdu dobry s tvarovanou stelkou uvnitr.