Dědění dětských botek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
9.3.09 10:07

Boty nedědíme. Jak už tu někdo psal, boty a autosedačky vždy zá:,–(ně nové a co nejlepší. Jinak oblečení pro starší občas i z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
9.3.09 11:24

Ahoj, my botky taky nedědíme, a co vím, tak nám mamina taky kupovala vždy nové botky. Ale jak už tu někdo psal, třeba sněhule bych asi neřešila (neměla jsem po kom podědit) a holinky třeba taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
9.3.09 12:09

My pro prvni kupovali boty nove, Anezka dedi po Tajovi ty co prezily a nejsou nejak vyrazne seslapane,a zrovna nam vysla velikost,zatim slo asi o troje boty, nozicky ma v pohode. Pro to treti uvazuju o tom, ze budeme kupovat nove od zacatku, dve deti uz prece jen botu hodne seslapou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.3.09 12:13

Po Vítkovi boty schovávám, ale taky je nechám jako náhradní. Na běžné nošení budeme mít pro Jonáše nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
9.3.09 13:42

Ahoj, my máme spíše nové, ale pár poděděných taky máme. Myslím, že pokud nechodí pořád dokola v jedněch a střídají se, tak nevadí, že má dítko na noze občas poděděné boty.Samozřejmě ty poděděné musí být v dobrém stavu, ne po třech dětech, sešmajdané, atd…
A taky jsou určitě lepší pořádné, pevné i když poděděné botky než nové kecky made in vietnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
9.3.09 14:46

Kupujeme klukům sezonně botičky nové, podle potřeby. Papučky vždycky. Jen čím jsou starší, potřebují jich víc, hlavně tzv. lítací (na ven). Mladší občas podědí po starším ty jeho hezké, a má je na ven.

Zjistila, že jsem, že když těch bot mají víc, tak je nejen nezničí, teď nemám na mysli nějaký škrábanecale, ale ani stélka ani botička nejsou poničené.

Navíc zdravé botičky dnes lezou do peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.3.09 18:46

Re: Dědění dětských botek

Myshka píše:Trendy valí kupředu šílenou rychlostí a co bylo za nás zcela běžné, je dnes skoro trestný čin.

Mluíš mi z duše. už teď je jasné, že na nové boty pro děti mít prostě nebudu, zvláště v batolecím věku. Budu muset doufat, že to dítě, které to nosilo před ním, to za ty 3 měsíce při svejch 10ti kilech snad moc nevyšlapalo. Snad budou lepsi pouzite kvalitni, nez nove od vietnamce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.5.09 17:07

Pudlo - onehdy probehl v nejakych novinach test a boticky od vietnamcu v nem dopadly lepsi nez lecktery znackovy boty s cenama od tisicovky vejs :wink: Takze ono taky ne vzdycky vysoka cena=vysoka kvalita.
Ja pro deti vzdycky kupuju ve vyprodejich lonskych modelu a do 4 let jsem se vzdycky vesla do petistovky za jedny botky. A kolikrat natrefim i na opravdu dobry s tvarovanou stelkou uvnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková