Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bolelo někoho břicho(vaječníky) druhý den po sexu??včera a dnes jsem měla bílkový hlen, včera byl sexík a dnes už mě bolí břicho..je možné že se tam něco děje???měla jste to tak některá a pak jste byla těhu???
Uááááááááááá
už zase.. ne, opravdu nikdo nemá věšteckou kouli, tohle Ti nikdo nepoví. Zkus test v době ms a kdyžtak dr. Ale nečekej, že si někdo odpověď vycucá z prstu ![]()
A ještě dodatek - co se jako má dít druhý den po sexu? to by mi hodně zajímalo
![]()
@Marrcela20 zažila a podotýkám že těhotná jsem nebyla, nevím čím to bylo…ale ani jsem to nijak neřešila..
a jééé, přichází na pořad dne hleníky
To, už tu dlouho nebylo ![]()
@martina.se píše:
A ještě dodatek - co se jako má dít druhý den po sexu? to by mi hodně zajímalo![]()
@martina.se píše:
A ještě dodatek - co se jako má dít druhý den po sexu? to by mi hodně zajímalo![]()
no tak nebuď rýpavá
, i když si tu občas připadám jak Alenka v říši divů ![]()
Asi to nebude souviset se sexem ale s ovulací, zvlášť, jestli máš i ty další příznaky. Nicméně to ti nikdo tady nepoví, můžeme jet hádat ![]()
Po tvrdem sexu te muze bolet ledacos. I kdyz snazilky se jen tulinkujou asi. ![]()
@Marrcela20 Druhý den po sexu mě bolívá úplně jiná část těla než břicho. Jinak by mě taky zajímalo, co by se tam mělo dít?
Vajíčko ve vejcovodu čeká zhruba 12 až 24 hodin na příchod spermií. V ejakulátu je v průměru 250 milionů spermií, z toho pouze zhruba 400 se dostane až k vajíčku ve vejcovodu, přičemž cesta z pochvy do vejcovodu trvá spermiím až 10 hodin. Obvykle pouze jedna spermie uspěje a pronikne po zhruba 20 minutách snahy do vajíčka. Tím dojde ke vzniku oplodněného vajíčka, tzv. zygoty. V příštích 10 až 30 hodinách dochází ke splynutí genetických informací vajíčka a spermie.
Moc lidi ti tady do břicha nevidí…přikláněla bych se k prdum ![]()
Když bude bolet i zítra navštívila bych lékaře ![]()
Vajíčko ve vejcovodu čeká zhruba 12 až 24 hodin na příchod spermií. V ejakulátu je v průměru 250 milionů spermií, z toho pouze zhruba 400 se dostane až k vajíčku ve vejcovodu, přičemž cesta z pochvy do vejcovodu trvá spermiím až 10 hodin. Obvykle pouze jedna spermie uspěje a pronikne po zhruba 20 minutách snahy do vajíčka. Tím dojde ke vzniku oplodněného vajíčka, tzv. zygoty. V příštích 10 až 30 hodinách dochází ke splynutí genetických informací vajíčka a spermie.