Bolest břicha, vaječníků, výtok po sexu v těhotenství

1234
22.1.14 16:53

Děje se tam něco???

Bolelo někoho břicho(vaječníky) druhý den po sexu??včera a dnes jsem měla bílkový hlen, včera byl sexík a dnes už mě bolí břicho..je možné že se tam něco děje???měla jste to tak některá a pak jste byla těhu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
22.1.14 16:54

Asi ovulace, kdyz jsou veci vajicka tak to i vic boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.14 16:55

Uááááááááááá :zed: už zase.. ne, opravdu nikdo nemá věšteckou kouli, tohle Ti nikdo nepoví. Zkus test v době ms a kdyžtak dr. Ale nečekej, že si někdo odpověď vycucá z prstu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.1.14 16:55

Třeba prdy, ty taky dokážou člověk rozhodit :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
22.1.14 16:56

A ještě dodatek - co se jako má dít druhý den po sexu? to by mi hodně zajímalo :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 16:57

@Marrcela20 zažila a podotýkám že těhotná jsem nebyla, nevím čím to bylo…ale ani jsem to nijak neřešila..

• Citovat
  • Upravit
746

:mrgreen: a jééé, přichází na pořad dne hleníky :mrgreen: To, už tu dlouho nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@martina.se píše:
A ještě dodatek - co se jako má dít druhý den po sexu? to by mi hodně zajímalo :think: :mrgreen:
:roll: :roll: asi uhnizďování ne? si nejdřív něco přečti a pak komentuj.
  • Citovat
  • Upravit
6945
@martina.se píše:
A ještě dodatek - co se jako má dít druhý den po sexu? to by mi hodně zajímalo :think: :mrgreen:

no tak nebuď rýpavá :mrgreen:, i když si tu občas připadám jak Alenka v říši divů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.1.14 16:58

Asi to nebude souviset se sexem ale s ovulací, zvlášť, jestli máš i ty další příznaky. Nicméně to ti nikdo tady nepoví, můžeme jet hádat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.1.14 16:58

Po tvrdem sexu te muze bolet ledacos. I kdyz snazilky se jen tulinkujou asi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
colafit
22.1.14 16:59

@Marrcela20 Druhý den po sexu mě bolívá úplně jiná část těla než břicho. Jinak by mě taky zajímalo, co by se tam mělo dít?

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter

Vajíčko ve vejcovodu čeká zhruba 12 až 24 hodin na příchod spermií. V ejakulátu je v průměru 250 milionů spermií, z toho pouze zhruba 400 se dostane až k vajíčku ve vejcovodu, přičemž cesta z pochvy do vejcovodu trvá spermiím až 10 hodin. Obvykle pouze jedna spermie uspěje a pronikne po zhruba 20 minutách snahy do vajíčka. Tím dojde ke vzniku oplodněného vajíčka, tzv. zygoty. V příštích 10 až 30 hodinách dochází ke splynutí genetických informací vajíčka a spermie.

• Citovat
  • Upravit
1075

Moc lidi ti tady do břicha nevidí…přikláněla bych se k prdum 8o
Když bude bolet i zítra navštívila bych lékaře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter

Vajíčko ve vejcovodu čeká zhruba 12 až 24 hodin na příchod spermií. V ejakulátu je v průměru 250 milionů spermií, z toho pouze zhruba 400 se dostane až k vajíčku ve vejcovodu, přičemž cesta z pochvy do vejcovodu trvá spermiím až 10 hodin. Obvykle pouze jedna spermie uspěje a pronikne po zhruba 20 minutách snahy do vajíčka. Tím dojde ke vzniku oplodněného vajíčka, tzv. zygoty. V příštích 10 až 30 hodinách dochází ke splynutí genetických informací vajíčka a spermie.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky