Je mi 16 a jsem těhotná

3.4.24 23:09

Děkuji předem za radu a prosím žádný hatee

Dobrý den za 8 měsícu mi bude 16 a jsem těhotná(otehotněla jsem i přes to že beru antikoncepci)partner je dospělý a chodí do práce. Chtěla jsem se zeptat budu mít s toho nějaké problémy když mi ještě není 18? Předem děkuji za odpovědi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35796
3.4.24 23:35

No, rodiče asi nebudou rádi. 15 už ti bylo, takže právně problém nebude, ale nebudeš za dítě zodpovědná a budeš muset mít někoho dospělého. Ty si to hodláš nechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
3.4.24 23:47
@caroline8623 píše: Více

Problém v jakém smyslu? Pro někoho je problém, že musí obíhat doktory a úřady, nové povinnosti, pro jiného to nic není. :nevim: Záleží, jak to bereš. Jestli řešíš potrat, nebo se připravuješ na dítě. Neřešitelná není ani jedna varianta. Stejně jako není ani jedna z nich pohodová a bez rizik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
4.4.24 00:33

Takže je ti 15 a 4 měsíce. A už víš, že jsi těhotná. V kolikátém jsi týdnu těhotenství? Čekali jste na styk alespoň do 15? Protože každý doktor si umí spočítat, kdy došlo k otěhotnění a pokud ti v té době bylo teprve 14, jde o trestný čin a bude se to vyšetřovat - neboj, ty do vězení nepůjdeš, ale budou se zajímat o otce.
Pokud jsi teprve v 1. trimestru a k otěhotnění došlo až poté, co ti bylo 15, tak z právního hlediska je to v pořádku.
Pokud se rozhodneš pro interrupci, lékař o tom bude muset informovat rodiče.
Byla jsi už u lékaře? Vědí to rodiče? Ti by to měli vědět jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8865
4.4.24 05:55

Určitě interupce, přece tě nebudou život rodiče. A s partnerem pedofilem se rozejdi :poblion: Řekni to doma co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24712
4.4.24 06:05
@truelly píše: Více

Prosím tě, zjisti si, kdo je pedofil, než tady začneš blít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8865
4.4.24 06:12

@lucad77 tak mě fakt nezajímají oficiální definice :zed:
Pracující chlap, který se třepe, aby odpanil holku sotva vyšlou ze základky a ještě si ani nedá pozor a udělá jí dítě, pedofil pro mě je. Není to její vrstevník, je starší, trestně plně zodpovědný. Prostě h. o.v. a.d. o. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24712
4.4.24 06:31
@truelly píše: Více

A ty víš, kolik mu je? Vždyť mu ještě nemusí být ani dvacet. Nikde nebylo psáno, že je to čtyřicátník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
4.4.24 06:56

Tak jistě, že budeš mít problémy, budeš mít dítě. Dotaz působí, že ti vůbec nedochází, co tě čeká, sama jsi dítě. Jdi na interupci.

• Citovat
  • Upravit
65235
4.4.24 06:58

Doufám, ze dochodid zakladku, at mas aspoň základní vzdělání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
4.4.24 08:06

Pod zákonem už nejsi, tak problém s tím, že byl sex nebude. Ale nejsi zletilá, takže to řekni doma a mazej s mámou na gyndu. To si to dítě chceš nechat? Antikoncepci si brala jak lentilky viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
4.4.24 09:37

No, to by mě taky zajímalo, jak jsi tu antikoncepci brala. To není aspirin, na to si musíš dávat sakra pozor, abys to brala jak se má. No, jinak, jestli máš rozum, tak půjdeš zavčas na interupci. Ne, že bych tomu nějak fandila, ale sotva v šestnácti letech, to by byl záhul hlavně pro tvoje rodiče. Potřebuješ dodělat školu, mít nějaké vzdělání, najít si práci, stálého partnera a pak můžeš myslet na rodinu. No, je pravda, že jsou i děvčata, která to s pomocí rodiny zvládla. Takže v první řadě zjistit co na to partner, pak za rodiči, jak se k tomu postaví, jestli by byli ochotni pomoci. Pak se děj vůle Boží. Partner z toho problémy mít nebude, pokud jste měli styk po tvých patnáctinách. Ale myslím, že i kdyby ne, tak v tomto případě z toho nebude žádné popotahování, přece jen, nebylo ti třináct. No spíš bych problémy čekala ze strany tvého táty. A velké. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
4.4.24 09:42

jaké problémy myslíš? problémy s těhotenstvím jsou vždycky, řekni to co nejdřív rodičům a běžte zařídit interrupci,
pokud teda nejste s naší tmavší minority

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.24 17:21

Příteli je 18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie