Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak tu máme 1. prosince ![]()
Zajímalo by mě, kdy děláte vánoční výzdobu. Jestli s první adventní nedělí a nebo až později v měsíci.
Já ji letos udělala už včera, takže s první adventní nedělí.
Jak kdy, jak to vyjde. Obvykle někdy v průběhu prosince, když usoudím, že mám hotový úklid.
Nedělám a světla na baráku máme viset furt a budem je zapínat krátce před 24.12.
Hvězdu jsem pověsila už v pátek, ale včera večer mi došlo, že nemáme adventní věnec. Takže s dcerou zajdeme na chvojí, já jí obalím věnec, ona ho ozdobí. Snad to zvládneme do druhé adventní neděle.
My mame vyzdobu asi tyden. Decka byly otravny, tak jsem musela udelat driv
Pracuju na směny takže podle toho jak mi vyjde volno. Už týden máme světýlka na balkoně, věnce, svícen, skřítky, andilky. Odpoledne vyzvednu nove potahy na polštářky a asi vyndám svítící vesničku a zbytek z krabice. Stromeček máme nový. Ten teprve čeká. na něj je ještě brzo.
Světla na domě a na zahradě jsem zapínala včera. Co jsem koukala po okolí, tak dost domů svítilo už i o pár dní dřív. Doma mám pár dekorací, adventní věnec…Další budou přibývat až během prosince
Nedelám vůbec…teda..letos asi nalepime na okna nějaké obrázky…protoze je děti dostaly od tetiček…
.jinak delám max stromeček a to 23/24. 12. A možná nějakou tu tematickou svíčku…nejsem dekorační typ…
Poradíte mi nějakou dobrou značku na stromečky umělé, kvalitní co neopadá, loni jsem četla, že se to dost šidí
Ano, na první adventní neděli chceme mít vše hotové, ozdobené a u oběda zapálit první svíčku. Letos jsme zdobení začli chystat dva týdny před první svíčkou. Ještě teda chybí dodělat schodiště. Protože jsem v sobotu u nás nesehnala rybí vlasec průhledný, který potřebuji. A na dekoraci vchodových dveří chybí mašle. Dneska večer dotáhneme schodiště a na dveře pravděpodobně seženu mašli zítra.
Každý den se teď venku zapnou v 16:30 venkovní světla a doma ve stejnou dobu rozsvítíme. Je to hezké, máme to takhle rádi.
Nejhezčí ozdoba obýváku se přidá někdy kolem 18.-20. 12. Ten musíme jít teprve vybrat a koupit.
U nás dekoruje chlap. Tedy jen velmi umírněně. Kdy mu to vyjde, +- začátkem prosince spolu se sklizením Halloweenu (a mexickeho dnu mrtvych
). Stromek 23 nebo 24.