Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla jsem se zeptat zda někdo má zkušenosti s tímto, jsem 37+2, (termín 17.prosince), dnes jsem byla na utz, váha 2900-3000g a délka 37cm, samozřejmě odhadem…Není ta délka nějak málo?Pan doktor řekl, že je vše v pořádku…co si o tom myslíte?Díky Zdenka
neni to delka bez nozicek, jen od hlavy po kostrc? protoze s tema nozickama nevim, jak by zmerili, decko je ma pokrceny nadvakrat.
Tak abych ti pravdu řekla to nevím, ale měřil i stehenní kost, tak jsem si z toho odvodila, že je to i s nožičkama, ale to fakt nevím…
neboj je to tak jak pise pudla od hlavicky po zadecek,nozky opravdu nejdou zmeriz jak je mimi pokrcene,a preju klidny a rychly porod ![]()
ahoj
tak co já vím normálně se měří délka mimi od hlavy po prdélku.Stehenní kost měřili zvláště aspoň u mě to tak probíhá a čekám 3 prcka tak si myslím, že se nic nezměnilo.
Děkuji, nějak jsem si to neuvědomila, ale jak to říkáte je to logické…
pokud je odhad vahy 2900g tak ta celkova delka by byla urcite vetsi , protoze vaha se odhaduje z nekolika namerenych rozmeru . tak je to urcite v poradku ![]()
Mne teda doktor meril cely mimco…ale i kdyby, tak muze jeste do porodu vyrust anebo bude mensi a dozene to casem…hlavne se nestresuj ![]()