DeLonghi Esam 4200 Magnifica
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
DeLonghi Esam 4200 Magnifica
Zdravím milovníky dobré kávy,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s tímto kávovarem/pressovačem? Vážně o něm uvažujeme, uvítáme zkušenosti..
Díky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@wildcherry Díky! A zkoušíš kapučíno? Nebo latte? Jak to jde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam nin. radu. A delam si jen presso.Muj si obcas dela a vysleha to krasne, ale to si tam sama nastavis silu pary. Svagrova si ho taky poridila a nemuze si kapucino vynachvalit. Hlavne to fakt krasne voni kavou, vyborne chutna, je to rychly, nahriva se a procistuje chvilku. Pochopitelne zalezi jakou kavu si tam koupis. Kupujeme kvalitni a jen zrna. Mleta je fakt jen z nouze, kdyz dojdou zrna. I nastaveni sily je fajn, mam rada i hodne silnou a vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry Jo, to si právě chystám koupit dobrou kávu..slyšela jsem o primacafe.cz, že tam prodávají fakt dobrý kafe, tak se chystám objednat..u kamaráda jsem i zkoušela. Samozřejmě nejvíc je to o kávě
Fakt tam nebudu sypat jihlavanku (
) i když jsem z Jihlavy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted koukam na oznaceni a mame Magnifica ESAM 3000-ESAM 3200.Divny oznaceni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kabab píše:
@wildcherry Jo, to si právě chystám koupit dobrou kávu..slyšela jsem o primacafe.cz, že tam prodávají fakt dobrý kafe, tak se chystám objednat..u kamaráda jsem i zkoušela. Samozřejmě nejvíc je to o kávěFakt tam nebudu sypat jihlavanku (
) i když jsem z Jihlavy
![]()
Ne to fakt nedelej
.Mrkni na peklo na taliri, tam meli o kave kdysi pekny rozbor
.Ale myslim, ze na kavu zde je uzivatelka tumpach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, to jsem si dělala srandu, vím, že jihlavanka je fakt
Jednou jsem si ji dala na návštěvě a bylo mi hrozně blbě..Od odborníka jsem slyšela, že oni mají sice dobrý materiál, prý dobrou kávu, ale pražením ji úplně znehodnotí..prý je vlastně spálená
No ono skoro všechno v supermarketu je
Chutná mi illy..ale nevím, jak je na tom s kvalitou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máme ESAM 3000 nebo tak nějak (už asi 5 let) a spokojenost
Loni jsme dali ale opravit mletí, asi se to zadřelo kamínkem z kávy - ale fakt nejsem ochotná probírat kávu zrnko po zrnku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
delonghi mame uz par let
ted 2 mesice nove http://www.datart.cz/…6-365-M.html
a v práci máme nas starsi pristroj- zvládne víc kafí denne
http://www.datart.cz/…23-450S.html
oba jsou super, ten novější má víc nápojů s mlekem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zrovna dnes jsem chtěla založit stejnou diskuzi. Delonghi ESAM 4200 byl teď v Electro Wordu za akční cenu 7 499,– ale nestihli jsme koupit. Chtěla bych se ještě zeptat, jak se tento přístroj čistí? Jsem úplný amatér, prosím i o přípravky a zběžně popsaný postup, ať vím do čeho jdu:-) V obchodě mi prodavač říkal, že je to hrozně nákladné to čistění, ať si raději vyberu pákový, ale to se mi nechce, měli jsme ho v práci a nebavilo mě čekat až to namele, pak přesunout páku tam kam patří, vyčistit logr… Jaký na to máte názor, je to opravdu tak složité a nákladné? Díky moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli můžu radit, fakt jděte raději rovnou do automatu.
Nás vyšel na 15 tis i s dopravou.
Vše automatické, pohodlné, o vše si řekne, co zrovna „potřebuje“.
Kapučíno stiskem jednoho tlačítka. Pak jedním tlačítekm pročištění trysky od mléka a šup s nádobou do lednice.
Latté se dělá stejně, jen se ladí hustota mléka.
Káva je třeba opravdu kvalitní, jinak je to na chuti znát.
My máme oblíbenou Lavazza Rossa nebo Crema e aroma.
Bereme v akcích v Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak děkuju moc za všechny příspěvky
Dnes jsme objednali Esam 4000 tak se těším
Ještě musím objednat nějakou dobrou kávu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit