Den dětí v Plzni

346
13.5.13 16:48

Den dětí v Plzni

Maminky z Plzně a okolí, nevíte o nějakém pěkném programu na letošní den dětí? Mám malé děti 2 a 3 roky, ale rádi bychom s nimy něco podnikli. Já si z dob svého dětství pamatuji takové ty pohádkové stezky s úkoly, kde děti dostávaly odměny a pak se nakonec opékaly buřty…ale teď jsem nikde nic takového nenašla :( Max. tak skákací hrad a malování na obličej a to se mi teda moc nezamlouvá… Ví některá z vás o nějaké pěkné akci? Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4607
13.5.13 17:21

@griet01
25.5 Šťáhlavice Plzeň jih ( tam jak je zámek Kozel ) Dětský den pořádaný firmou Katalog Servis Šťáhlavy. Od 13h. louka plná úkolů, na startu děti dostanou hrací kartičky a sbírají body, soutěž v požárnim útoku družstev atd. přesný program poběží určitě na ZAKu. Loni byli k vidění seskoky parašutistů. Jinak hlavní lákadlo je vystoupení Petry Černocké.
Až by byl plakát zkusim ho sem dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.5.13 17:24

Super, děkuji a ze zkušenosti, zvládnou ty úkoly i tak malé děti? Aby je to bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
13.5.13 17:31

@griet01
Něco určitě zvládnou a když ne tak tam bude zase nafukovací hrad, loni myslim i vozili na kobylkach… hlavně jde o tom vypadnout z města a vyrazit na výlet ne? Já se těšim na točenou limonádu a langoše :lol:
Aspoň si „zapaří“ na Saxánu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.5.13 18:46

Taky si pamatuju s plzně jak na den dětí vždy na větších parkovištích byla náká akce:-) na lochotíně toho bylo spoustu, než jsme to oběhli, měli jsme plné tašky dárku. Ježdění na koloběžkách, ruzné kvízy, chytání ryb s papíru atd.. no prostě krása :srdce:
Taky o ničem nevim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.5.13 18:58

No já jsem z toho, že žádnou pořádnou akci nemůžeme najít pořádně zaskočená. Netušila jsem, že je to takový problém…asi holt budem muset začít nějakou organizovat sami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.5.13 19:03
@griet01 píše:
No já jsem z toho, že žádnou pořádnou akci nemůžeme najít pořádně zaskočená. Netušila jsem, že je to takový problém…asi holt budem muset začít nějakou organizovat sami :lol:

taky už mě to napadlo už loni. Udělala sem tady dětem stopovačku s ukoly, poschovávala nakonec pár dobrot a malejch hraček po zahradě :lol: a nakonec byli taky spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
14.5.13 15:37
@Kamča.dalmatinka píše:
taky už mě to napadlo už loni. Udělala sem tady dětem stopovačku s ukoly, poschovávala nakonec pár dobrot a malejch hraček po zahradě :lol: a nakonec byli taky spokojený

Tak ještě tu zahrádku bychom potřebovali… :? Já teda pevně doufám, že třeba do toho 1.června se s námi nějaká dobrá duše o nějakou pěknou akci podělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.14 10:29

Putování za pohádkou

U nás v Radobyčicích pořádáme Putování za pohádkou 7.6.2014.Je to pro všechny věkové kateorie.
Na každém stanovišti dostanou malou odměnu a na konci se opékají buřtíky.
Budeme se těšit.
 Nikola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.