Den dětí v Plzni
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Den dětí v Plzni
Maminky z Plzně a okolí, nevíte o nějakém pěkném programu na letošní den dětí? Mám malé děti 2 a 3 roky, ale rádi bychom s nimy něco podnikli. Já si z dob svého dětství pamatuji takové ty pohádkové stezky s úkoly, kde děti dostávaly odměny a pak se nakonec opékaly buřty…ale teď jsem nikde nic takového nenašla
Max. tak skákací hrad a malování na obličej a to se mi teda moc nezamlouvá… Ví některá z vás o nějaké pěkné akci? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@griet01
25.5 Šťáhlavice Plzeň jih ( tam jak je zámek Kozel ) Dětský den pořádaný firmou Katalog Servis Šťáhlavy. Od 13h. louka plná úkolů, na startu děti dostanou hrací kartičky a sbírají body, soutěž v požárnim útoku družstev atd. přesný program poběží určitě na ZAKu. Loni byli k vidění seskoky parašutistů. Jinak hlavní lákadlo je vystoupení Petry Černocké.
Až by byl plakát zkusim ho sem dát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, děkuji a ze zkušenosti, zvládnou ty úkoly i tak malé děti? Aby je to bavilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@griet01
Něco určitě zvládnou a když ne tak tam bude zase nafukovací hrad, loni myslim i vozili na kobylkach… hlavně jde o tom vypadnout z města a vyrazit na výlet ne? Já se těšim na točenou limonádu a langoše ![]()
Aspoň si „zapaří“ na Saxánu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si pamatuju s plzně jak na den dětí vždy na větších parkovištích byla náká akce:-) na lochotíně toho bylo spoustu, než jsme to oběhli, měli jsme plné tašky dárku. Ježdění na koloběžkách, ruzné kvízy, chytání ryb s papíru atd.. no prostě krása ![]()
Taky o ničem nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já jsem z toho, že žádnou pořádnou akci nemůžeme najít pořádně zaskočená. Netušila jsem, že je to takový problém…asi holt budem muset začít nějakou organizovat sami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@griet01 píše:
No já jsem z toho, že žádnou pořádnou akci nemůžeme najít pořádně zaskočená. Netušila jsem, že je to takový problém…asi holt budem muset začít nějakou organizovat sami
taky už mě to napadlo už loni. Udělala sem tady dětem stopovačku s ukoly, poschovávala nakonec pár dobrot a malejch hraček po zahradě
a nakonec byli taky spokojený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamča.dalmatinka píše:
taky už mě to napadlo už loni. Udělala sem tady dětem stopovačku s ukoly, poschovávala nakonec pár dobrot a malejch hraček po zahraděa nakonec byli taky spokojený
Tak ještě tu zahrádku bychom potřebovali…
Já teda pevně doufám, že třeba do toho 1.června se s námi nějaká dobrá duše o nějakou pěknou akci podělí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Putování za pohádkou
U nás v Radobyčicích pořádáme Putování za pohádkou 7.6.2014.Je to pro všechny věkové kateorie.
Na každém stanovišti dostanou malou odměnu a na konci se opékají buřtíky.
Budeme se těšit.
Nikola
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.